Styron SLIM Beltéri zuhanyfolyóka 60 cm festett fekete Line ráccsal

28 650

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Üzleti

Leírás

A Styron SLIM Beltéri Zuhanyfolyóka - 60 cm festett fekete Line ráccsal (Cikkszám: STY-LI-60-FF) egy innovatív és stílusos választás a modern fürdőszobák számára. Ez a termék a minimalista design és a hatékonyság tökéletes összehangja, kifejezetten az egyenes beépítéshez készült. A fekete műanyag alaptest szigetelő peremmel kiegészítve garantálja a kiváló vízállóságot és hosszú élettartamot. Az alacsony beépítési magasság (6,2 cm, +2,6 cm) lehetővé teszi a könnyed és harmonikus beillesztést, mely tökéletesen illeszkedik a padlóburkolathoz.
A termék burkolási mérete 60×5,4 cm, a teljes beépítési mérete pedig 66×11,4 cm, ami elegendő helyet biztosít a kényelmes zuhanyozáshoz. A rozsdamentes, szinterezett fekete fedrács 1,3 cm rácsmagassággal és keskeny (54 mm) szélességgel rendelkezik, és új, mutatós mintával van ellátva. A vízszigetelő gallér gondoskodik a vízállóságról, míg a rugalmas és szilárd kapcsolat biztosítja a folyóka és a burkolat tökéletes illeszkedését.
A Styron SLIM Zuhanyfolyóka vízszintező lábakkal rendelkezik, melyek 25-51 mm-es tartományban könnyen és gyorsan beállíthatók a megfelelő lefolyáshoz és vízelvezetéshez. Az ABS műanyag alapanyagból készült alaptest és a talajhoz rögzítés lehetősége a stabilitást és a tartósságot garantálja. Az integrált kettős (száraz- és víz) bűzzár nem csak könnyen tisztítható, de a fixen beépített kialakítás miatt megelőzi a kellemetlen bűz problémát.
A Styron SLIM Beltéri Zuhanyfolyóka - 60 cm festett fekete Line ráccsal 35-45 l/perc vízátfolyással és 50 mm-es elfolyással rendelkezik, amely hatékony vízelvezetést biztosít. Ha egy olyan zuhanyfolyókát keresel, amely ötvözi a modern dizájnt és a hatékonyságot, ez a választás kiváló lehetőség a fürdőszobád számára.
Styron fekete zuhanyfolyóka rozsdamentes Line ráccsal, 600 mm
Könnyű tisztíthatóság, időtálló kivitelTisztítható kettős bűzzárralGolyós bűzzárralTest anyaga: PolipropilénRács anyaga: Rozsdamentes acélOldalsó kifolyású További információkért kattintson ide:

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 139761845

Kapcsolatfelvétel

Profilkép

Szoboszlai- Szabó Ádám e.v.

További hirdetései

Üzleti

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn