Styron Beltéri zuhanyfolyóka, rozsdamentes, 60 cm, festett fekete Cha

28 650

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Üzleti

Leírás

A Styron Beltéri Zuhanyfolyóka a praktikum és esztétika tökéletes összhangját kínálja fürdőszobádhoz. Elegáns megjelenésű, rozsdamentes, festett fekete Chain ráccsal, amely stílusosan kiemeli a beltéri teret. A cikkszám: STY-CH-60-FF.
Ez a zuhanyfolyóka kifejezetten beltéri használatra tervezett, egyenes beépítéssel. Az alaptest fekete műanyagból készült, szigetelő peremmel, amely garantálja a víz hatékony elvezetését. Az alacsony beépítési magasság mindössze 6,2 cm (+2,6 cm), így diszkréten illeszkedik a környezetbe. A burkolási méret 60×5,4 cm, míg a teljes beépítési méret 66×11,4 cm.
A folyóka fedrácsa rozsdamentes és szinterezett fekete színben pompázik. A rácsmagasság 1,3 cm, míg a slim (keskeny) szélesség 54 mm. Az új mintával díszített slim rács modern megjelenést kölcsönöz a zuhanyzónak. A vízszigetelő gallér és a rugalmas kapcsolat biztosítja a folyóka és a burkolat közötti szilárd, vízzáró kapcsolatot. A folyóka peremre is könnyedén ragasztható, így a beépítés még egyszerűbbé válik.
Az állítható vízszintező lábak lehetővé teszik a gyors és pontos beállítást 25-51 mm között. Az erős ABS műanyagból készült kivitelnek köszönhetően a zuhanyfolyóka stabilan rögzülhet a talajhoz. Az integrált kettős bűzzár (száraz- és víz) praktikus és higiénikus megoldást nyújt. A fedél könnyedén leszedhető a tisztításhoz, miközben a fix beépítés megakadályozza a kellemetlen bűz visszaképződését.
A Styron Beltéri Zuhanyfolyóka hatékony vízátfolyást biztosít, 35-45 liter/perc vízátfolyási kapacitással. A 50 mm-es elfolyóval ellátva, ez a zuhanyfolyóka a kényelem és a funkció tökéletes összhangját teremti meg. Ha elegáns és hatékony megoldást keresel fürdőszobádhoz, a Styron Beltéri Zuhanyfolyóka a válasz.
További információkért kattintson ide:

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 139763044

Kapcsolatfelvétel

Profilkép

Szoboszlai- Szabó Ádám e.v.

További hirdetései

Üzleti

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn