Still félszabadonálló fehér akril kád 170x80x58 cm

483 989

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Üzleti

Tulajdonságok

Állapot:
Új
Típus:
Kád

Leírás

A Still félszabadonálló fehér akril kád (cikkszám: C-3221) az elegancia és a luxus megtestesítője a modern fürdőszobákban. Ez a 170x80x58 cm-es akril kád tökéletes harmóniát teremt a stílus és a funkcionalitás között, és most részletesen bemutatjuk minden előnyét.
Az ovális forma azonnal magával ragadja a tekintetet, és egyedülálló eleganciát sugároz a fürdőszobában. A hófehér akril kádhoz fehér burkolat párosul, amely rendkívül exkluzív megjelenést kölcsönöz a terméknek. A finom kidolgozás és a tiszta vonalak a fürdőszobában valódi műalkotásként jelennek meg.
Az egyik kiemelkedő jellemzője ennek a kádnak a króm színű click-clack leeresztő, amely gyors és hatékony vízelvezetést tesz lehetővé. Ezenkívül a kád tágas belső terét kényelem és kényeztetés jellemzi. A magasabb oldalak és a kényelmes méret (170x80x58 cm) ideálisak a pihenéshez és a feltöltődéshez.
A Still félszabadonálló akril kád a luxus és az exkluzivitás megtestesítője. Ha olyan fürdőszobai élményre vágyik, amely magával ragadó és kényelmes, akkor ez a kád Önnek szól. Engedje meg magának a fürdőszobai luxust és stílust a Still káddal, és élvezze minden fürdőzésnél a kényeztetés élményét! Ez a kád nemcsak egy termék, hanem egy műalkotás, amely fokozza az otthona értékét és szépségét.
További információkért kattintson ide:

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 144864524

Kapcsolatfelvétel

Profilkép

Szoboszlai- Szabó Ádám e.v.

További hirdetései

Üzleti

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn