SAY Optima rozsdamentes acél zuhanyfolyóka

28 900

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Üzleti

Leírás

A SAY Optima rozsdamentes acél zuhanyfolyóka (cikkszám: 60140STN) kiváló minőségű megoldást nyújt a modern fürdőszobák és wellness területek számára. Ez a termék egyesíti az esztétikát és a funkcionalitást, miközben a legmagasabb igényeknek is megfelel.
Az ABS műanyag főtest kombinációja a 304-es rozsdamentes acél ráccsal és az állítható acélkerettel tökéletes harmóniában van, amely különleges megjelenést és tartósságot kölcsönöz a zuhanyfolyókának. A 1,5 mm vastagságú acél rács erős és időtálló. Az innovatív monolit szigetelőlemez rendszer megkönnyíti a szigetelőszalag felhordását, minimalizálva a hézagokban előforduló hibák lehetőségét, és megakadályozva a víz kiszivárgását a zuhanyfolyókából.
Az egyedülálló 360 fokban elforgatható ABS alsó szifon könnyen csatlakoztatható minden oldalról érkező vízvezetékhez, lehetővé téve alsó és oldalsó kijárati opciókat. Az összeszerelést a magasságállító lábak teszik egyszerűvé, ami bármilyen szinten történő telepítéshez ideális.
Ez a zuhanyfolyóka kiemelkedő teljesítményt nyújt azáltal, hogy megnövelt áramlást és maximális kapacitást, akár 67 l/perc sebességgel tesz lehetővé. Az integrált kettős bűzzár a száraz és nedves környezetekben is hatékonyan szigeteli a kellemetlen szagokat, biztosítva a friss és tiszta légkört.
A SAY Optima rozsdamentes acél zuhanyfolyóka ideális választás fürdőszobákhoz, szaunákhoz, gyógyfürdőkhöz, kórházi és szállodai zuhanyzókhoz, edzőtermi öltözőkhöz és szabadtéri teraszokhoz. A termék ötvözi a funkcionalitást és a stílust, miközben garantálja a hosszú élettartamot és a minőséget.
Elérhető méretek: 40 cm, 50 cm, 60 cm, 70 cm, 80 cm, 90 cm




További információkért kattintson ide:

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 141207355

Kapcsolatfelvétel

Profilkép

Szoboszlai- Szabó Ádám e.v.

További hirdetései

Üzleti

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn