Polar A370 Fitness Óra M/L méretben, Fekete

12 500

Ft

Feladás dátuma:

ápr 18., 10:38
Ingyenes szállítás

Tulajdonságok

Állapot:
használt

Szín:
fekete

Típus:
szilikon szíj
Márka:
Egyéb

Leírás

A Polar A370 egy elegáns és sportos vízálló fitnesz sportóra, amely folyamatos pulzusmérést, fejlett alvásfigyelést és a Polar egyedülálló edzésprogramjait segíti Önnek a 24/7-es pulzusmérésben.
Ismerd meg, hogyan viselkedik a szíved mindennapi életedben. A Polar A370 okosóra pulzusmérője 24/7-et követ, így teljes körű áttekintést kap a napi tevékenységéről. A Polar A370 megmutatja, mennyi kalóriát égett el és megmutatja, hogyan változik a pulzusszám a nap folyamán.

Amikor felkészültél az edzésre, a Polar A370 szívritmus-irányítása segít a megfelelő intenzitású edzésben és a edzéscélok elérésében..
Polar Sleep Plus

A megfelelő alvás nagyon fontos a jó közérzet és a regeneráció szempontjából - ha jól akarsz teljesíteni napközben, akkor a legtöbbet kell kihoznod az alvásodból is. A Polar Sleep Plus funkció az éjszakai csuklómozgásaid alapján ad értékes információkat az alvásodról. Amellett, hogy méri, mennyi időt aludtál, és ebből milyen arányban volt a nyugodt és a nyugtalan alvás, megmutatja, hogy mikor voltak megszakítások az alvásodban. Beállíthatsz kívánt alvásidőt, értékelheted az alvásodat, és visszajelzést kaphatsz róla. Az alvásmintáid ismeretében átgondolhatod, hogy mit tehetsz még azért, hogy a legtöbbet hozd ki az alvásból.
Folyamatos pulzusmérés

A kijelzőn az óra körül folyamatosan megjelenik a pulzus.
A folyamatos pulzusmérés kiegészíti a 24/7 aktivitáskövetést. A kettő kombinációja figyelembe veszi a mozgás intenzitását - így még a nagyon pici csuklómozdulatokat igénylő tevékenységek (biciklizés, bevásárlótáskával való séta) is beleszámítanak a napi aktivitásba, ezáltal sokkal pontosabb a kalóriaégetés becslése is. A Polar Flow-ban a pulzusgörbe megmutatja, hogyan változott a pulzusod a nap folyamán, így láthatod, hogy mikor volt a legmagasabb és legalacsonyabb a pulzusod napközben és éjszaka.
Folyamatos pulzusméréskor az eszköz azonnal elkezdi rögzíteni a pulzust, amint egy kis emelkedést érzékel benne. Ha csökken a pulzus, a rögzítés automatikusan leáll. Az automatikus pulzusmérés akkor is elkezdődik, ha az eszközben lévő gyorsulásmérő nagyobb intenzitású tevékenységet érzékel. Így minden aktív pillanat "dokumentálva" lesz a napod során.

Kijelző felbontás: 80 x 160 pixel
Kijelző típus: Kapacitív TFT LCD
Vezeték nélküli kapcsolat: Bluetooth
Kimeneti csatlakozók: micro USB
Akkumulátor kapacitás: 110 mAh
Átlagos használati idő: 4 nap
Vízálló (WR30)
Szenzorok: Szívritmus
Karpánt színe: Fehér
Karpánt mérete: vastagság: 13.5 mm
Szélesség: 23.5 mm
Karpánt anyaga: szilikon

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147155802

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn