Plui esőlabda vízi készségfejlesztő játék gyerekeknek

4 090

Ft

Kategória:

Feladás dátuma:

ápr 9., 12:25
Üzleti

Tulajdonságok

Szín:
kék

Állapot:
új, bontatlan csomagolás

Márka:
Egyéb

Nem:
unisex

Típus:
Ügyességi, készségfejlesztő játék

Leírás

Plui esőlabda vízi készségfejlesztő játék gyerekeknek
Új játék dobozában, a szállítás MPL futárral történik házhoz, postapontra, vagy automatába mindössze 1.100 Ft-ért (+350 Ft utánvét). Személyes átvételre nincs lehetőség!

Gyerekek! Legyen élmény a fürdés! A Plui esőlabda vízi készségfejlesztő játék nem csak kiváló kiegészítője mindenféle Moluk játéknak, hanem játékot visz a fürdésbe.

A fürdést rengeteg apróság varázsolja olyan élménnyé, amibe a gyerek nap mint nap örömmel belemegy. Ebben a színes buborékok és a különböző játékok is fontosak, ám az esti pancsi metódusát sem szabad elfelejteni az esőladba pedig abban segít, hogy ez a rész is élvezetes legyen.
Az elasztikus szilikonból készült esőlabda egyik fele rugalmas, a másik stabil, így a víznyomást is lehet fokozni a rugalmas alj megnyomásával. Ellenben ha a labda tetején lévő lyukat lefogod, akkor a víz nem folyik tovább hiába vannak az alján lyukak.

Fedezd fel a Plui esőlabda vízi készségfejlesztő játék csodáját gyermekeid számára!

Vízi varázslat minden napra: A Plui esőlabda egy lenyűgöző vízi készségfejlesztő játék, amely minden napot varázslatossá tesz. Az esőhatás és a víz irányítása lehetőséget ad a gyermekeknek, hogy interaktív módon fejlesszék finommotoros képességeiket.

Szórakozás és tanulás egyben: Az esőlabda nem csupán egy játék egyedi tervezése és szórakoztató esőeffektje olyan élményt teremt, amely közben a gyermekek tanulnak és fejlődnek. A vízi játék izgalmasan kombinálja a szórakozást és a tanulást.

Kreatív gondolkodás fejlesztése: Az eső irányításának lehetősége segíti a gyermekeket a kreatív gondolkodás és problémamegoldás fejlesztésében. Kísérletezzenek a vízmozgással, és fedezzék fel az esőlabda által kínált változatos lehetőségeket.

Biztonságos vízi élmény: A terméket úgy tervezték, hogy a gyerekek könnyedén és teljesen biztonságosan élvezhessék a vízi játékot. A puha és gyermekbarát anyagok garantálják, hogy a gyermekek számára biztonságos és örömteli élmény legyen a vízi készségfejlesztés.

Családi élmények: A Plui esőlabda családi szinten is kiválóan szórakoztató. Hozz létre esős napokat a fürdőszobában, és nézd, hogyan élvezik a gyermekek és a szülők a közös vízi kalandokat.

Kiváló ajándék minden kicsinek: Ha olyan ajándékot keresel, amely nemcsak szórakoztató, hanem fejlesztő is, a Plui esőlabda a tökéletes választás. Ajándékozd meg a gyermekeket egy olyan játékkal, amely garantáltan mosolyt csal az arcukra!

Ne hagyd ki ezt a lehetőséget, vásárold meg most a Plui esőlabda vízi készségfejlesztő játékot, és hagyd, hogy a gyermeked élvezze az esőt bármikor és bárhol!

Rendeld meg most, és legyen élvezet a pancsolás!

amit fejleszt: érzékelés, kreativitás, képzelőerő
ajánlott kor: 0+
díjak: Spiel Gut ajánlott
szín: kék
db: 1
méret: 8,5 cm átmérőjű

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146940080

Kapcsolatfelvétel


Üzleti

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn