Pioneer 385W-os audiofil 4 hangfalas karcmentes AUX-os hifi csere is

39 900

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Szállítással is kérheted

Tulajdonságok

Állapot:
használt

Típus:
Hifi torony

Márka:
Egyéb

Leírás

Eladó a fényképeken szereplő típusú és állapotú kifogástalanul működő minden funkciójában tökéletes kis fém előlapos fémdobozos AUX-os pioneer hifi készülék hangfalakkal. jó az optikai olvasó is benne természetesen. hangfal a kis tökéletesek, front bassz-reflex nyilással rendelkeznek . lineáris állásban is vagyis magas mély hang kiemelés nélkül is tökéletesen szól ami ritkaságnak számít . 4x ekkora hangfalakat is kihajt fél hangerőn. Igazi kis erőmű. Van rendes dinamikus mély basszus tartománya és gyönyörű csilingelő magas hangok nagyon szép tér hatás a tér hatást két állásban még plusz rá is lehet adni is van benne szuper basszus kiemelés is ami szintén két lépcsőben még tovább fokozható lcd és kivitel ami alapján van béve a legjobb megoldás szintű sosem romlni kell óriási táptrafó van benne nehéz készülék nagyméretű kicsatoló kondenzátorok normális hűtés
Mindkét magnófészek forgófejes,oda vissza játszik. Gyári szíjai lazák de minden gombnyomásra reagál. hódmezővásárhelyen lehet átvenni és ezzel együtt kipróbálni is, arra lehetőséget biztosítok. idővonalamon megtekinthető róla nyilvános videó nem zsákbamacska. ha erre nincs mód tudom postázni is gondosan csomagolva a vevő kérésére előreutalást követően csomag automatába, mpl posta csomag vagy foxpost csomag automatába, illetve sima postai küldeményként is.
utánvét nincs!
cserébe érdekelhet megunt, porosodó régóta nem használt felesleges vagy kisebb hibával bíró régi hifi készülékek vagy gyűjteményembe úgy mint hangfalak bakelit lemez játszó , cd játszó cdi író tvd író mini discrekorder, magnó deck, orsós magnó, hifi tornyok, erősítő, rádiós erősítő, mini hifi illetve mikrohifi. kisebb hiba nem akadály ráfizetés nem gond. A csere tárgy gyakorló kérnék szépen parfényképet típusszámot rövid leírást hogy működik-e mi jó benne mi nem és mennyibe kéne beszámítani, valamint azt hogy helyileg hol található. (köszönöm) ha ezt olvasod még megvan!! nem kell külön megkérdezni. ha elkelt leveszem! ilyen irányú kérdésekre nem válaszolok.
A környékben tudok segíteni a szállításban is üzemanyag fejében.
Tel: minden nap 14-22h között. SMS-re és üzenetekre is válaszolok itt.
Megrendelésről postázásról egyebekről telefonos egyes tetszés után tudunk beszélni

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146596728

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn