Pavilon Sátor Esküvői Tároló Raktár Szerelő Ipari Sátor Ponyvagarázs

1 500 000

Ft

Feladás dátuma:

ápr 2., 19:15
Üzleti
Országos

Leírás

Pavilon Sátor Parti Kamionos Sátorcsarnok Ipari Tároló Raktár Szerelő Sátor, Garázs

Figyelem! Az árak, az EUR/Ft pár árfolyam, és a sátor felszereltsége-stabilitása alapján változhatnak!

Egész Évben Használható/Négyévszakos Sátor - Winter Tipus:

6m× 14m × 3m/4, 46m (PVC 580 g / m 2 MS)
- Szélesség [m]: 8m
- Hossz [m]: 14m-ig
- Oldalmagasság [m]: 3m
- Csúcsmagasság: 4, 46m

Bttó ára: 1.500.000.-Ft + Építési ktsg. 10%.

Acélkonstrukciós PE, vagy PVC ponyva borítású építmények tervezése, forgalmazása és telepítése.

Érdeklődése esetén vállalkozására kalkulált, egyedi kidolgozott Árajánlatot készítünk, képekkel kiegészítve!

Hívja CALL Centerünket Árajánlatért!

Forgalmazza: Golden Way Magyarország Ltd.
M:
mail:

A termék, az alábbi célokra ajánlott:

Rendezvény Esküvői Sátor, Tároló Sátor, Garázssátor, Raktársátor, Tároló sátor, Kiállítási Vendéglátó Ipari sátor, Pavilon Sátor Sátorcsarnok! (Minden célra is!)

A rendezvénysátor, professzionális minőségű - rendkívül erős tartó szerkezettel, és vastag, integrált rácsos PVC ponyvával rendelkezik. Ez a sátor extra erős lábakkal, és további 2-3-szoros tetőerősítéssel rendelkezik.

Tartó szerkezet jellemzői:

Extra erős cső acélcsatlakozó kb .: 54mm-78mm / 42mm, falvastagság 1, 7 mm / 1, 4 mm. Extra erős, galvanizált acélcsövek, amelyeknél cink ötvözet véd a korróziótól kb .: 50mm-78mm / 38mm, falvastagság 1, 6mm / 1, 2 mm

A biztonságos csavar csatlakozás által (50 mm vastag menetes csavarok használata)az összes szerkezeti elem szorosan kapcsolódik egymáshoz átmenő csavarkötéssel.
Extra tető megerősítéssel rendelkezik. Extra nagy lábak - a biztonságos rögzítéshez. Lábátmérő: kb. 11 cm, minden oldalról biztonságosan rögzíthető csapokkal.

Ponyva jellemzői:

Az 580g/m2-es PVC ponyva hasonló a teherautó ponyvához. Az integrált rácsos szövet miatt a PVC ponyva rendkívül kemény és kopásálló. A PVC ponyvát magas időjárási és UV-állóképesség jellemzi, ezért rendkívül tartós. +50 / -20 ° C hőmérsékleti ingadozásnak is ellenáll, és 80+ magas UV-védelem mellett a PVC ponyva rendkívül megbízható védelmet nyújt minden évszakban.

A teljes ponyva tűzbiztos, a legfrissebb EN-13501-1 szerinti EU szabvány szerint tanúsítvánnyal rendelkezik, ezért égésgátló, alkalmas a nyilvános helyiségekben történő felhasználásra.

Kínálunk stabil és rendkívül tartós, de ugyanakkor nem túl drága a tároló sátrak tervezését, felépítését. Ideális megoldás azoknak az embereknek vagy cégeknek, akiknek további helyre van szükségük mindenféle anyag tárolására, további garázsokra vagy fedett felhasználható helyekre. Az ilyen típusú sátrak vagy garázs-sátrak felállításának döntése nem vonja maga után a vonatkozó építési engedélyek birtoklását, és beszerzése nem drága. Tároló sátraink csak a legtartósabb anyagokból készülnek - acélból és PVC burkolatból. A teljes merevített szerkezetet ezenkívül vastag csavarokkal és erős csőcsatlakozókkal erősítik meg, stabil sátor rögzítéssel, rögzítő lyukakkal ellátott lábakkal. Az általunk forgalmazott sátrakat egy magasabb és praktikusabb, oldalra kihajtható függöny felhasználásával tervezték, ami nagyban megkönnyíti a nyitását és bezárását. Szokatlanul széles választékot talál számos méretű tárolósátra számára, mindig praktikus megoldásokkal.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 132244965

Kapcsolatfelvétel


Üzleti

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn