Pá-Pá Pelus! (Az eredeti!)

2 890

Ft

Feladás dátuma:

ápr 9., 09:09
Üzleti

Tulajdonságok

Állapot:
új

Típus:
Egyéb

Borító:
Keménytáblás
Nyelv:
Magyar

Leírás

Pá-Pá Pelus! (Az Eredeti!)

Új könyv, a szállítás MPL futárral történik házhoz, postapontra, vagy automatába mindössze 1.100 Ft-ért (+350 Ft utánvét). A könyv ára: 2.890 Ft + szállítás. Személyes átvételre nincs lehetőség!

Számos szobatisztaságról szóló könyvet találsz a boltokban, amelyek többsége egy-egy sztorin keresztül segít megbarátkozni a bilivel. Ez a könyv nem ilyen. Kedves történetek helyett Képek segítségével mutatja be a folyamatot a pelenkától a szobatisztaságig. Így a kicsi könnyebben megérti, hogy pontosan mit is várnak tőle a felnőttek. Egy-egy rövid, beszélgetésre ösztönző mondattal segít bevonni őt és személyesebbé tenni az élményt.

A gyerekekben természetes módon megvan az önállóságra való törekvés ez a könyv ebben támogatja őket. Továbbá felkészít, motivál és lelkesít. Emiatt gyermeked szívesebben együtt fog működni Veled és lelkesen menetel a szobatisztaság felé!

Szobatisztaság Ellenállás Nélkül!
Hogyan szerezd meg gyermeked együttműködését?
Akkor lesz Együttműködő
- Ha pontosan megérti, hogy mit vársz tőle:
Gyermekednek elegendő információra van szüksége, hogy megértse: pontosan mit is vársz tőle. A gyerekek a Képek világát értik meg a legkönnyebben, hiszen a gondolkodásuk is elsősorban képekben történik. Az így tálalt információ megragad, hiszen összekapcsolódik a képekkel.

- Ha támogatod őt az önállóságra törekvésében:
A dackorszak közepén a kicsikben felerősödik az én akarom, én csinálom iránti ragaszkodás. Gyermekednek éreznie kell, hogy van beleszólása az életébe. Mindez nem azt jelenti, hogy muszáj tétlenül várakozond: ha felkelted az érdeklődését és bevonod őt a folyamatba, akkor a saját ügyének fogja tekinteni a bili-ügyet.

- Ha külső elvárás helyett belső motiváció hajtja:
Valójában ezen múlik a legtöbb: ha elég erős benne a motiváció, akkor Mindent el fog követni, hogy a célját elérje. Nem kell őt noszogatni vagy folyamatosan ébren tartani a lelkesedését, hiszen Ő akarja a változást! A kulcs a te kezedben van, hiszen te ismered őt a legjobban: mivel lehet motiválni, hogyan viseli a változásokat, milyen a kudarctűrése, stb.

Ha ezt a néhány egyszerű alapelvet figyelembe veszed, akkor jóval többet teszel érte, mint csupán bilire/vécére szoktatod. Az így szerzett sikerélmény növeli az önbizalmát és javítja a problémákhoz való hozzáállását is. Ennél többet nem adhatsz neki!
Bemutatkozik a Pá-Pá Pelus! beszélgetős képeskönyv, amely

- Képek segítségével adja át gyermekednek a szükséges tudnivalókat.
- Erős motivációt ébreszt benne, hogy Ő akarja eldobni a pelust.
- Egy kép, egy mondat beszélgetésre ösztönző struktúra
- A könyv végén néhány praktikus tanácsot is kapsz, amelyek segítenek, hogy a legjobb partnere lehess gyermekednek, ennek a nagy mérföldkőnek az elérésében.

Miben különleges ez a bilis könyv?

Számos szobatisztaságról szóló könyvet találsz a boltokban, amelyek többsége egy-egy sztorin keresztül segít megbarátkozni a bilivel. Ez a könyv nem ilyen

Kedves történetek helyett Képek segítségével mutatja be a folyamatot a pelenkától a szobatisztaságig. Így a kicsi könnyebben megérti, hogy pontosan mit is várnak tőle a felnőttek. Egy-egy rövid, beszélgetésre ösztönző mondattal segít bevonni őt és személyesebbé tenni az élményt.

A gyerekekben természetes módon megvan az önállóságra való törekvés ez a könyv ebben támogatja őket. Továbbá felkészít, motivál és lelkesít. Emiatt gyermeked szívesebben együtt fog működni Veled és lelkesen menetel a szobatisztaság felé!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146935585

Kapcsolatfelvétel


Üzleti

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn