Ovis könyvcsomag

10 990

Ft

Feladás dátuma:

ápr 9., 10:42
Üzleti

Tulajdonságok

Állapot:
új

Típus:
Ismeretterjesztő

Borító:
Keménytáblás
Nyelv:
Magyar

Leírás

Kedvezményes Ovis könyvcsomag, 4 kötet egyben
11960 Ft helyett csak 10990 Ft-ért!

Új könyvekből álló könyvcsomag, a szállítás MPL futárral történik házhoz, postapontra, vagy automatába mindössze 1.100 Ft-ért (+350 Ft utánvét). Személyes átvételre nincs lehetőség!

Könyvcsomag a...
- A zökkenőmentes reggeli elválásért.
- A szobatisztaságért ellenállás nélkül.
- A cumitól való traumamentes megválásért.
- A válogatós gyerekek értvágyáért.

Pá-Pá Cumi!
Ez a könyv megmutatja a gyereknek, hogy mennyi mókás dolgot csinálhat cumi nélkül Kedvet csinál neki, hogy ő akarja letenni. Ennek az eredménye mivel a gyerek nem egy külső nyomásnak engedelmeskedik, hanem belső motivációból cselekszik együttműködő és lelkes lesz, hiszen ez az ő választása. Ráadásul nem fogja fegyvertelennek érezni magát a nehéz pillanatokban, mert tudni fogja, hogy mit tehet olyankor, amikor hiányozni kezd neki a cumija.

A gyerekekben természetes módon megvan az önállóságra való törekvés ez a könyv ebben támogatja őket. Továbbá felkészít, motivál és lelkesít. Így közösen írjátok meg gyermeked saját sikersztoriját :)

Pá-Pá Pelus!
Számos szobatisztaságról szóló könyvet találsz a boltokban, amelyek többsége egy-egy sztorin keresztül segít megbarátkozni a bilivel. Ez a könyv nem ilyen. Kedves történetek helyett Képek segítségével mutatja be a folyamatot a pelenkától a szobatisztaságig. Így a kicsi könnyebben megérti, hogy pontosan mit is várnak tőle a felnőttek. Egy-egy rövid, beszélgetésre ösztönző mondattal segít bevonni őt és személyesebbé tenni az élményt.

A gyerekekben természetes módon megvan az önállóságra való törekvés ez a könyv ebben támogatja őket. Továbbá felkészít, motivál és lelkesít. Emiatt gyermeked szívesebben együtt fog működni Veled és lelkesen menetel a szobatisztaság felé!

Ovi-idő
Számos olyan könyvet találsz a boltokban, amely általánosságban foglalkozik az óvodába lépéssel kiemelve, hogy ott mennyi csodálatos dolog vár gyermekedre. Ez a könyv Nem erről szól, hanem a reggeli elválásról és az ebből fakadó belső feszültség oldásáról. Gyermekednek ad válaszokat és eszközöket, hogy ezt a számára Legnehezebb akadályt leküzdje hiszen csak ezután lesz képes felfedezni azt a sok-sok csodás dolgot, amiről a többi ovis könyvből már hallott.

Legyen az óvodás kor egy szép új fejezet az ő kis életében. Ehhez az első lépés a frusztrációmentes reggeli elválás.

Hami-idő
A Hami-idő című könyv segítséget nyújt az étkezési szokások és az egészséges táplálkozás kialakításában. Terítsünk meg, mossunk kezet, együnk zöldséget és gyümölcsöt. Használjuk a szalvétát és ne feledkezzünk meg a legfontosabb szabályról: minden ételt megkóstolunk. Lehet, hogy ízlelni fog.

A gyerekekben természetes módon megvan a kíváncsiság és az önállóságra való törekvés ez a könyv ebben támogatja őket. Továbbá felkészít, motivál és lelkesít. Így közösen írjátok meg gyermeked saját sikersztoriját

Szerző: Elizabeth Verdick
Rajzolta: Marieka Heinlen

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146937670

Kapcsolatfelvétel


Üzleti

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn