Onix 100 cm álló fürdőszobai mosdószekrény, Platina tölgy szín, soft

127 264

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Üzleti

Tulajdonságok

Állapot:
Új

Szín:
Egyéb

Típus:
fürdőszobaszekrény

Leírás

Az Onix 100 cm-es álló fürdőszobai mosdószekrény kiváló választás az elegancia és a funkcionalitás szerelmeseinek. A Platina tölgy színű kivitel a modern és stílusos fürdőszobák tökéletes kiegészítője.
A szekrény praktikus soft close fiókkal rendelkezik, amely lágyan záródik, így elkerülhetők a zajok és a kellemetlen rázkódások. Az MDF anyagból készült ajtók és bútortestek tartósságot és hosszú élettartamot biztosítanak.
A színkombinációban a Platina tölgy mellett a fehér szín is jelen van, amely felfrissíti és világossá teszi a fürdőszobát. Ez a kontrasztos megjelenés modern és tiszta hatást kölcsönöz az egész környezetnek.
A bútor magassága 70 cm, szélessége 100 cm és mélysége 50 cm, ami elegendő tárolóhelyet biztosít a fürdőszobai eszközöknek és kellékeknek. A szekrény méretei ideálisak a tágasabb fürdőszobákba, ahol eleganciát és stílust kívánnak teremteni.
Az Onix fali mosdószekrényhez 2 év garancia jár, ami biztosítja a vásárlók elégedettségét és a hosszú távú megbízhatóságot.
Az Onix 100 cm-es fali fürdőszobai mosdószekrény tökéletes választás azok számára, akik a modern stílust és a magas minőséget keresik fürdőszobájukban. A Platina tölgy és fehér színkombinációja elegáns megjelenést kölcsönöz a térnek, míg a praktikus méretek és a lágyan záródó fiók kényelmes használatot és könnyű tárolást biztosítanak.
Mosdókagyló, csaptelep, tükör, fali függesztett szekrény ebben az árban nincs benne. Ezek a termékek külön megvásárolhatóak.
További információkért kattintson ide:

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 139764011

Kapcsolatfelvétel


Üzleti

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn