Meross WiFi Smart termosztát, fali fűtési termosztát gáz/víz kazánokh

15 790

Ft

Feladás dátuma:

máj 14., 16:44
Üzleti
Szállítással is kérheted

Leírás

Új bontott dobozos termék gyári dobozban.Rsz:4s/1

Itt megvásárolható:



Erről a termékről(fordított szöveg)
Csatlakoztatott Termosztát Hangirányítással És Távirányítással: A WiFi termosztát kompatibilis a következőkkel: Apple Homekit, Siri, Apple Watch, Airpods, Amazon Alexa, Echo, Echo Dot, Google Assistant, Google Home és Google Nest, csak adjon hangot a beállításhoz. a hőmérséklet. Fűtési szabályozóját a Meross vagy az Apple Home alkalmazáson keresztül is be- vagy kikapcsolhatja bárhol, ahol van internet-hozzáférés.
Nyitott Ablak Érzékelő Funkció: Amikor kinyit egy ablakot szellőztetés céljából, az intelligens termosztát 30 percre automatikusan kikapcsol, hogy elkerülje az energiapazarlást. Így többet spórolhat fűtésszámláján. Az alkalmazás értesítéseket is küld, hogy emlékeztessen, amikor az ablak nyitva van.
Nagy Pontosság: 0,1°C hőmérsékleti pontosság 5-35°C között állítható hőmérséklettel. Kettős érzékelőrendszer: beépített hőmérséklet-érzékelő a levegő hőmérsékletének pontos mérésére és külső hőmérséklet-érzékelő, amely megvédi a padlót a túlmelegedéstől.
WIFI Termosztát Kettős Érzékelőrendszervel: A kazántermosztát kettős hőmérséklet-érzékelővel rendelkezik. A beépített érzékelő a levegő hőmérsékletének pontos mérésére szolgál. A külső érzékelő olyan esetekben használható, amikor az intelligens termosztát nincs beszerelve a helyiségbe. A Meross fali termosztát 2,4G Wi-Fi-vel működik, és nem igényel hubot vagy fizetős előfizetéses szolgáltatást.
WIFI Csatlakoztatott Termosztát Kompatibilitás: Ezt a fűtési termosztátot Csak kazánhoz/padlófűtéshez tervezték. Alkalmas a legtöbb kazánhoz, legyen az gáz, olaj vagy elektromos. De nem alkalmas olyan kazánokhoz, amelyek digitális protokollokat igényelnek. Kérjük, vásárlás előtt ellenőrizze háza fűtési típusát. Az intelligens érintőképernyős termosztát csak a 2,4 GHz-es WiFi-t támogatja.
A Nyári Üzemmód Bevezetése: Tisztában vagyunk a forró nyári hónapokban felmerülő egyedi hűtési igényekkel. Emiatt bevezettük a nyári üzemmódot. Ezt a funkciót hűtőrendszerekhez, például levegős hőszivattyús rendszerekhez tervezték. A nyári üzemmód aktiválásával optimalizálhatja hűtési élményét, és ideális szobahőmérsékletet tarthat fenn a forró nyári hónapokban.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147761001

Kapcsolatfelvétel


Üzleti

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn