Minelab Manticore fémdetektor fémkereső + ajándék Pro-Find 40 pinpoin

company_logo

818 990

Ft

Feladás dátuma:

ápr 5., 15:54
Üzleti
Bolt

Leírás

ÁTTEKINTÉS
A MANTICORE Multi-IQ+ a Minelab történetének legerősebb, leggyorsabb és legpontosabb fémdetektora. A MANTICORE szíve a szuperfeltöltött szimultán többfrekvenciás (MULTI-IQ+) motor. Az innováció ezen bravúrja hihetetlen, 50%-os teljesítménynövekedést eredményez minden idők legkelendőbb detektorsorozatához képest: az EQUINOX-hoz képest. A fejlett 2D célpont azonosítással (ID) és a gazdag hangopciókkal kombinálva a detektor minden létfontosságú információt a szemébe és fülébe jut. A MANTICORE egy páratlan észlelési élmény, amely kitágítja az észlelés határait, hogy nagyobb teljesítményt, mélységet és több leletet biztosítson.


JELLEMZŐK

MULTI-IQ+
A Multi-IQ+ a Minelab legújabb generációs szimultán többfrekvenciás motorja, amely az eredeti Multi-IQ sikerére épít. A Multi-IQ+ több energiát ad át a tekercsen keresztül szélesebb működési frekvencia tartományban, hogy több célpontot világítson meg a talajban. Teljesen megújult jelfeldolgozással rendelkezik, amely fokozott megkülönböztetést, nagyobb Target ID felbontást, jobb célelválasztást tesz lehetővé, és nagyobb lehetőséget biztosít a megkülönböztetés és a hang érzékelési körülményeinek megfelelő hangolására.
TÖBB ERŐ. TÖBB MÉLYSÉG. TOVÁBBI LELETEK.


GYORS VÁLASZ
A MANTICORE kivételes célleválasztó teljesítményével úgy találja meg a kívánt célpontokat a vastartalmú hulladékok között, mint a piacon egyetlen más detektor sem.


FOKOZOTT DISZKRIMINÁCIÓ
Minden lendülettel felülmúlja az elvárásokat, a MANTICORE javított Target ID stabilitást és szoros célelválasztást biztosít. A személyre szabható vastartalmú határértékekkel példátlan módon vezérelheti a vasérmék elfogadását, az összetett vastartalmú célpontok elutasítását, vagy a maximális célfelfedés vasban történő tárcsázását.


KÖNNYŰ ÉS KOMPAKT
1,3 kg / 2,9 font, 1440 mm / 56,7 meghosszabbított hossza és 630 mm / 24,8 hüvelyk összecsukható hossza.


ULTIMATE KERESÉSI MÓDOK
A MANTICORE 10 testreszabható keresési módot kínál, beleértve a belvízi észlelésre optimalizált All-Terraint; Homokos, szörfös és tengervizes zónákhoz optimalizált strand; és az aranyrögök észlelésére optimalizált Goldfield.

AUDIO AZ ÖN UTÁN
Vegye át az irányítást a hangzás felett a MANTICORE segítségével. Hallgassa tetszés szerint a célinformációkat a kiváló hangvezérlőkkel, beleértve a testre szabható célhangokat, az elektromágneses interferencia (EMI) csevegés elnyomását és a folyamatos hangmagasságot (VCO) ferrous hangokkal és valódi küszöbérzékelési hanggal.

PÁRATLANUL KIALAKÍTÁS ÉS EXTRÉM VÍZSZIGETELÉS
A MANTICORE-vel egyetlen terep sem korlátozódik  merüljön 5 méterig (16 láb) a víz alatti felfedezéshez (IP68 minősítés), hogy olyan rejtett célpontokat találjon, amelyeket mások nem érhetnek el.

INTUITÍV VEZÉRLÉS
A legmodernebb technológia a Minelab gépeinkben csak a történet fele. Ugyanilyen fontos, hogy a MANTICORE teljesítményét könnyen hozzáférhetővé tegyük. Ez az oka annak, hogy a MANTICORE nagy színes képernyővel rendelkezik, és a valaha volt legintuitívabb felhasználói élményt nyújtja az érzékelőn.

FOKOZOTT EMI-IMMUNITÁS
Kint vihar tombolhat, de a MANTICORE-ban csendes és nyugodt. A továbbfejlesztett EMI-elutasítás azt jelenti, hogy nagyobb érzékenységgel lehet működni, miközben elkülöníti a célinformációkat  még a legnagyobb kihívást jelentő környezeti körülmények között is.

VILÁGÍTÁS ÉS REZGÉS
Lehet, hogy a nappal véget ért, de ez nem jelenti azt, hogy a vadászatnak meg kell lennie. A Control Pod zseblámpával, az automatikus beállítással rendelkező kijelző háttérvilágításával és a háttérvilágítású billentyűzettel, valamint a markolatvibrációval még jóval a napsütés után

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 137487842

Kapcsolatfelvétel

Profilkép

Meleg Zita e.v.

További hirdetései

Bolt (Üzleti)

Utoljára aktív: 1 órája

Irány a bolt

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn