Kültéri folyóka, 1 méteres, műanyag fedráccsal 1500 kg-os teherbíráss

2 990

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Üzleti

Leírás

A STY-900-M kültéri folyóka egy kiváló minőségű, 1 méter hosszú és 13 cm széles műanyag folyóka, amely ideális kertek, parkok, és más kültéri területek számára. A folyóka magassága 9 cm, ami kényelmesen megfelel az átlagos járófelületeknek. Az STY-900-M tagosítható, így több darab egymásba illeszthető, hogy megnövelje a hosszát, és alkalmazkodjon a különböző területek méreteihez.
A folyóka könnyen telepíthető. Szükség van hozzá még az idomokra, amelyeket a folyóka végén kell elhelyezni, hogy biztonságosan lezárják a folyóka végét, illetve a bekötő idomra, amely lehetővé teszi a folyóka könnyű csatlakoztatását a vízelvezető rendszerhez. Ezeket a kiegészítő termékek között fogja megtalálni, nem alap tartozékok.
Az STY-900-M folyóka súlya mindössze 1,55 kg, ami könnyű mozgatást tesz lehetővé, anélkül hogy csökkentené a terhelhetőségét.
Az STY-900-M kültéri folyóka terhelési osztálya A15 (1500 kg), ami azt jelenti, hogy képes ellenállni a súlyosabb terheléseknek is. Ezért ideális megoldás az olyan kültéri területek számára, ahol az emberek és kisebb járművek egyaránt közlekednek, például parkolók, járdák területén.
Az STY-900-M kültéri folyóka tartós és időjárásálló, így kiváló minőséget biztosít hosszú távú használat során. Az STY-900-M folyóka egy stílusos és praktikus megoldás a kültéri területek vízelvezetésére, és a tervezője gondosan figyelt arra, hogy a folyóka könnyen telepíthető, és biztonságos legyen a használat során.
KÜLTÉRI FOLYÓKA, 1 MÉTERES, MŰANYAG FEDRÁCCSAL
kültéri folyókaműanyag testműanyag rácshosszúság: 100 cmszélesség: 13 cmmagasság: 9 cmtagosítható: több darab egymásba illeszthetőszükséges tartozék: végzáró idom, bekötő idomsúly: 1,55 kgterhelési osztály: A15 (1500 kg)
További információkért kattintson ide:

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 139762951

Kapcsolatfelvétel

Profilkép

Szoboszlai- Szabó Ádám e.v.

További hirdetései

Üzleti

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn