Ki nevet a végén? utazó társasjáték gyerekeknek

2 290

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Üzleti

Tulajdonságok

Állapot:
új
Típus:
Úti társasjáték

Leírás

Ki nevet a végén?
Új játék dobozában, a szállítás MPL futárral történik házhoz, postapontra, vagy automatába mindössze 1.100 Ft-ért (+350 Ft utánvét). Személyes átvételre nincs lehetőség!

A Ki nevet a végén? egy jó indok a közösen töltött időre
Kompakt és mobil játékélmény
Nevetés és szórakozás
Stratégiai gondolkodás fejlesztése
Kiváló családi játék
Nosztalgikus élmény a modern korszakban

A Purple Cow Ki nevet a végén? utazó társasjáték gyerekeknek megegyezik a klasszikus, mindenki által ismert társasjátékkal, viszont ez a megkapó dizájnú, modern változata, melyet kis méretének köszönhetően könnyen magaddal vihetsz.

Élvezd a nevetést és közösen töltött időt, akár utazás közben is a klasszikus Ki nevet a végén? új köntösbe bújtatott társasjátékkal!

Kompakt és mobil játékélmény: A Ki nevet a végén? utazó társasjáték gyerekeknek egy kis méretű csoda, amely minden utazás és kikapcsolódás elengedhetetlen kísérője. Könnyen magaddal viheted bárhová, így sosem maradsz le a szórakozásról.

Nevetés és szórakozás: A játék célja a nevetés, de ugyanakkor a gyerekek stratégiai gondolkodásának fejlesztése is. A Ki nevet a végén? hagyományos, mégis izgalmas játékmenete a gyerekek számára ismerős és biztonságos szórakozást nyújt.

Stratégiai gondolkodás fejlesztése: A játék során a gyerekeknek taktikusan kell mozgatniuk bábuikat, és stratégiát kell alkalmazniuk az ellenfelek leelőzéséhez. Ezáltal a játék segít fejleszteni a logikai és stratégiai készségeket.

Kiváló családi játék: A Ki nevet a végén? utazó társasjáték a gyerekeknek és az egész családnak örömöt szerez. A mágneses játék elemei könnyedén illeszkednek a táblához, így a játékmenet gördülékeny, és akár kisebbek is élvezhetik.

Nosztalgikus élmény a modern korszakban: A Ki nevet a végén? társasjáték játék egy klasszikus, melyet számos generáció ismer és szeret. A Purple Cow modern, vonzó dizájnja új életre kelti a játékot, és a mágneses felület biztosítja az egyszerűséget és a zavartalan játékmenetet.

Élvezd a klasszikus Ki nevet a végén? játékélményt és mindenhová vidd magaddal a Purple Cow társasjátékát!

A Ki nevet a végén? (a 60-as és a 70-es években Kocog és kidob néven is forgalmazták Magyarországon) egy táblás, kockadobásos társasjáték, elsősorban kisebb gyerekek részére, azóta számtalan különféle kiadásban és néven megjelent, gyakran Ludo, vagy egyéb fantázianeveken.

A játék legismertebb neve, a Ki nevet a végén? egy szólásra utal: Az nevet legjobban, aki utoljára nevet. Ez a játékhoz úgy kapcsolódik, hogy ha egy játékos már közel van a célhoz, még mindig leütheti egy másik játékos, és kezdheti az utat elölről. Ugyanezt a mondanivalót tartalmazza a játék egy korábbról ismert neve: Ne nevess korán!.

A játék az indiai parcheesi vagy pachisi (ejtsd: parcsízi, pacsíszi) játékból ered, feltételezések szerint a 6. századbeli Kör és kereszt játék módosulásaként, amely Koreában Junnori néven ismert.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146939576

Kapcsolatfelvétel


Üzleti

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn