Infinity Kappa ribbon sugárzós hangfal triamp technics toronnyal eladó

48 000

Ft

Feladás dátuma:

máj 5., 08:03
Szállítással is kérheted

Tulajdonságok

Állapot:
használt

Típus:
Hifi torony

Márka:
Egyéb

Leírás

Eladó vá vált egy vintage infinity kappa három utas hangszóró készlet megjelenleg egy próba tobozban van hogy meg lehessen hallgatni 25 évek került bele azóta nem volt használatban a mély sugárzók új gumi peremet kaptak és a középsugárzók is új peremet kaptak most a teljes hangszórók készlet kifogástalan beleértve a ribbon magas sugárzókat is triamp rendszerben van bekötve az erősítőnek megfelelően na mi azt jelenti hogy külön erősíti a mély a közép és a magas hangokat és ennek megfelelően külön vezetéken jut el a jel a hangfalba az az 6 vezetékesek a hangfalak high end rendszereknél ez a jobb minőség elérésének céljából elterjedt megoldás ilyen kisebb hifi rendszereknél nagyon ritkán alkalmazzák maga az erősítő tökéletesen működik auxról számítógépről telefonról laptopról hallgatható , többi részét nem teszteltem, áll 20 éve körülbelül, állapota elég viharvert de működik valódi értéket igazából a hangszóró szett képvisel .
Gyönyörűen szól a szett egyébként mind akusztikus mind pop zenén csilingelő magas hangokkal áttetsző,részletes középtartománnyal intenzív mély hangokkal. háromszor ekkora dobozban vagy TL, (transmission line )dobozban atépítve még jobb hatásfokot lehet vele elérni a terv ez lett volna eredetilegszemélyws átvétwlt javqslom,ez esetben természetesen próbalehetőséget biztosítok.
Posta lehetséges két csomagban biztonságosan feladva,telefonos egyeztetést követően. Előre utalás után.
Utánvét nincs!
A utomatába nem férbe a hangfal.
Telefonon elérhető vagyok 12:00 órától este 22:00 óráig a hét minden napján kérem tekintse meg további hirdetéseimet is . köszönöm

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147549587

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn