Hajdúszoboszlón felújított apartman kedvező áron kiadó!

80 000

Ft

Feladás dátuma:

ápr 30., 11:02

Tulajdonságok

Típus:
Belföldi

Leírás

Üdülésetek során is szeretnétek kényelmesen, otthonosan érezni magatokat, ahol pl. eldönthetitek mikor keltek, fekszetek vagy épp mikor és mit esztek?
Akkor ajánlatom épp Nektek szól! Válasszátok 2024 dec.04 és dec 11 / 8 nap/ között Hajdúszoboszlón a tökéletes pihenés élményét! Az 1991-ben épült 4 szintes, liftes Üdülőszálló közel 1 hektáros területen fekszik Hajdúszoboszló legfrekventáltabb környékén Európa legnagyobb fürdőkomplexumának szomszédságában. A kiadandó apartman 27 m2-es, teljes körűen felújított, 1 szobás, erkélyes, berendezett/ franciaágy + egy teljes értékű pótágy 1 felnőtt részére/, amerikai konyhával, fürdőszoba+ WC-vel, WIFI és Internet kapcsolattal rendelkezik.
Az apartman előnye, hogy bármennyi nassolni valót, ételt , vizet, üdítőt bevihettek, a jól felszerelt konyhában bármikor főzhettek, nem kell sietni a reggelihez és este sem kell feltétlenül éttermet keresnetek, amennyiben mégis étteremben szeretnétek ebédelni a szálloda földszintjén lévő étteremben /válogathattok a finom házias ízekkel készített ételek között/ azt is megtehetitek, de lehetőség van kültéri bográcsozásra is.
Az erkély tökéletes hely a reggeli kávézáshoz, a naplementében való gyönyörködéshez vagy egy kellemes esti beszélgetéshez.
A szálloda parkolójában ingyenes parkolás biztosított.
Az apartman bérleti díja 8 napra: 80.000.-Ft, mely magában foglalja az idegenforgalmi adót is.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147209832

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn