Eladó Capital Sports Evo Deluxe Kardió szobabicikl

132 000

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja

Tulajdonságok

Állapot:
újszerű

Típus:
Szobakerékpár

Márka:
Egyéb

Leírás

Eladó 2020.04.09-én vásárolt Capital Sports Evo Deluxe Kardió szobabicikli.
Ez a szobabicikli Nagyon keveset volt használva!!! Bluetooth, Alkalmazások, 20 kg lendkerék
Az edzés új definíciója! A Capital Sports Evo-Line kardiókerékpárral a hilevel fitnesz technológiát közvetlenül otthonába viheti. Ennek köszönhetően a cardio kerékpár minden edzési követelménynek megfelel. Nem számít, hogy egy motivált újoncról vagy egy sportrajongóról van szó, akinek akkor is edzenie kell, amikor már az edzőterem zárva van.

Üdvözöljük a 21. században: a fitneszedzésnek ma multimédiásnak kell lennie, sok kapcsolattal. Ennek elérése érdekében a Capital Sports Evo Deluxe Relaxbike teljes Kinomap integrációval rendelkezik. Nem csak több mint 100 000 km kerékpáros útvonalhoz kínál hozzáférést, hanem Bluetooth-on keresztül közvetlenül visszajelző rendszerként kapcsolódik a kerékpárhoz: nem csak a teljesítményadatok, mint például a sebesség, a pulzusszám vagy a távolság szerepelnek és kerülnek kiértékelésre az alkalmazásban, hanem közvetlenül vezérlik a virtuális tekerést is. Így az ellenállás automatikusan beállítható a kiválasztott edzésvideónak megfelelően, például az Alpokon keresztül vezetve, anélkül, hogy el kellene hagyni a lakást. Akinek nem elég, az egyszerűen csak részt vesz a sok több résztvevős kerékpáros rendezvényen. Tesztelje a kondícióját több ezer kerékpárossal szemben - érezze magát úgy, mintha a Tour de France-on lenne. Vagy hagyod, hogy mások is részt vegyenek a saját útvonalaidon. Csak filmezzen az Actioncam kamerával, töltse fel a Kinomap alkalmazásba, és a fitneszrajongók szerte a világon végigfuthatják a pályáit.

A Capital Sports Evo Deluxe vízszintes ergométer a multimédiás edzési lehetőségeken túl magas színvonalú technológiájával meggyőzhet: Rendkívül magas, akár 20 kg-os lendkeréktömegével hatalmas edzési ellenállást tud nyújtani Önnek! A Magresist rendszer 32 szinten válaszol szinte minden fajta edzéskérésre. A készülék azonnal be van programozva az edzés megkezdésére szóló négy edzésprogrammal kezdők, haladók és szakértők számára. Az edzés közbeni unalom könnyedén leküzdhető az integrált tablettatartóval. Az okostelefonok, táblagépek vagy e-olvasók tökéletesen elhelyezhetők itt, és akár a Kinomap alkalmazás használatára, akár egyszerűen filmnézésre, zenehallgatásra vagy olvasásra is használhatók az edzés alatt. Az edzőkomputerben van egy töltő USB port, amely garantálja a megszakítás nélküli edzést. Aki jelenleg nem rendelkezik okos eszközzel, az nyomon követheti edzésértékeit, az otthoni tréneren Capital Sports Evo Deluxe mágneses kerékpár, egészen egyszerűen a beépített edzésszámítógépen keresztül. A beépített kézi szenzoroknak köszönhetően nemcsak a megtett távolságot, az edzésidőt és a kalóriafogyasztást mutatja, hanem a pulzusszámot is. Végül, de nem utolsósorban a rendkívül csendes Silentbelt rendszer biztosítja, hogy az edzés senkit sem fog zavarni.

Kardió edzés a 21. században: Capital Sports Evo Deluxe otthoni edzőkerékpár teszi az edzést multimédiás és kötődéssel teli élménnyé.

Megjegyzés: A Kinomap alkalmazás szabadon hozzáférhető és ingyenesen használható alkalmazás. Egyes funkciók azonban csak online regisztrációval érhetők el, és részleges díjfizetési kötelezettséggel járhatnak.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 130918069

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn