Efes 85 cm álló fürdőszobai mosdószekrény és tükör, Fehér szín, kerám

181 564

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Üzleti

Tulajdonságok

Állapot:
Új

Szín:
Egyéb

Típus:
fürdőszobaszekrény

Leírás

Az Efes 85 cm-es álló fürdőszobai mosdószekrény és tükör kombináció tökéletes választás az elegáns és modern fürdőszobákba. A fehér színű kivitel tisztaságot és frissességet sugároz.
A szekrény ajtói MDF anyagból készültek, amelyek kiváló minőségűek és tartósak. A bútortest is MDF-ből készült, biztosítva a stabilitást és a hosszú élettartamot.
A kerámia mosdókagyló kiváló minőségű és tartós. Méretei 85x45 cm, ami elegendő helyet nyújt a mindennapi fürdőszobai használathoz. A mosdó anyaga kerámia, amely könnyen tisztítható és ellenáll a kopásnak.
A szekrény mellé tartozik egy 60x90 cm-es tükör is, amely tökéletesen kiegészíti a fürdőszoba megjelenését. A tükör tiszta és tágas hatást kölcsönöz a térnek.
A bútor magassága 82 cm, szélessége 85 cm és mélysége 45 cm, ami elegendő tárolóhelyet biztosít a fürdőszobai eszközöknek és kellékeknek. Az álló kialakítás lehetővé teszi a könnyű elhelyezést a fürdőszobában.
Az Efes mosdószekrényre és tükörre 2 év garancia vonatkozik, ami biztosítja a vásárlók elégedettségét és a megbízhatóságot.
Az Efes 85 cm-es álló fürdőszobai mosdószekrény és tükör egy tökéletes kombináció azok számára, akik a stílust és a funkcionalitást egyesítik a fürdőszobájukban. A fehér szín tisztaságot és frissességet sugároz, míg a kerámia mosdó és a tartós anyagok kiváló minőséget biztosítanak. A mellékelt tükör pedig tökéletesen kiegészíti a fürdőszoba kialakítását.
További információkért kattintson ide:

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 139762448

Kapcsolatfelvétel


Üzleti

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn