Diplon 58,5 cm széles pultra ültethető matt fehér ovális kerámia mosd

29 675

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Üzleti

Tulajdonságok

Állapot:
Új
Típus:
Mosdók

Leírás

A Diplon WB7214 cikkszámú pultra ültethető matt fehér ovális kerámia mosdókagyló elegáns és modern kialakítással rendelkezik, ami kifinomult megjelenést kölcsönöz a fürdőszobádnak. A 58,5 cm széles mosdókagyló tökéletes választás közepes és nagyobb méretű fürdőszobákba, ahol a stílus és a funkcionalitás egyaránt fontos.
Az ovális forma vonalai harmonikusak és lágyak, ami kellemes és elegáns megjelenést kölcsönöz a mosdókagylónak. A 58,5 cm szélesség és a 38,5 cm hosszúság elegendő teret nyújt a kézmosáshoz. A 14 cm magasság minimalizálja a vízpermetet.
A matt fehér kerámia anyag modern és stílusos megjelenést kölcsönöz a mosdókagylónak. A sima, matt felület kellemes tapintást nyújt, és ellenáll a foltoknak és a karcolásoknak. A könnyen tisztítható felület egyszerű fenntartást tesz lehetővé, így hosszú távon is szép marad.
A pultra ültethető kialakítás egyszerű telepítést tesz lehetővé, és rugalmasan lehet elhelyezni a fürdőszobában. A magas minőségű kidolgozás és a részletek precíz kivitelezése biztosítja a megbízható működést és a hosszú élettartamot.
A Diplon 58,5 cm széles pultra ültethető matt fehér ovális kerámia mosdókagyló, 58,5x38,5x14 cm (SZxHxM) méreteivel és elegáns megjelenésével egyedülálló stílust és funkcionalitást kölcsönöz a fürdőszobádnak. A minőségi anyagok és a könnyen tisztítható felület garantálja a hosszú élettartamot és a könnyű fenntarthatóságot. Válaszd ezt a mosdókagylót, hogy elegáns és modern megoldást nyújts a fürdőszobai tervezéshez.
További információkért kattintson ide:

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 139765225

Kapcsolatfelvétel

Profilkép

Szoboszlai- Szabó Ádám e.v.

További hirdetései

Üzleti

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn