Diplon 56 cm széles pultra ültethető kerámia mosdókagyló, 56x46x14 cm

27 995

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Üzleti

Tulajdonságok

Állapot:
Új
Típus:
Mosdók

Leírás

A Diplon WB7213 cikkszámú pultra ültethető kerámia mosdókagyló stílusos és elegáns kialakításával lenyűgözi a fürdőszoba dizájnját. Ez a 56 cm széles mosdókagyló kiváló választás közepes és nagyobb méretű fürdőszobákba, ahol a funkcionalitás és a esztétika egyaránt fontos szempont.
A tágas méreteknek köszönhetően a mosdókagyló kényelmes helyet biztosít a mindennapi használat során. A 56 cm szélesség és a 46 cm hosszúság elegendő teret nyújt a kézmosáshoz. A 14 cm magasság minimalizálja a vízpermetet.
A kiváló minőségű kerámia anyag tartós és könnyen tisztítható. A sima, fényes felület ellenáll a foltoknak és a karcolásoknak, így hosszú távon is megőrzi szépségét. Ezáltal a mosdókagyló karbantartása egyszerű és időtakarékos.
A pultra ültethető kialakítás egyszerű telepítést tesz lehetővé, míg a precíz kidolgozás és a minőségi részletek biztosítják a megbízható működést és tartósságot.
A Diplon 56 cm széles pultra ültethető kerámia mosdókagyló, 56x46x14 cm (SZxHxM) méreteivel és elegáns megjelenésével egyedülálló stílust kölcsönöz a fürdőszobádnak. A tartós anyagok és a könnyen tisztítható felület biztosítja a hosszú élettartamot és a könnyű fenntarthatóságot. Válaszd ezt a mosdókagylót, hogy praktikus és stílusos megoldást nyújts a fürdőszoba tervezéséhez.
További információkért kattintson ide:

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 139762181

Kapcsolatfelvétel

Profilkép

Szoboszlai- Szabó Ádám e.v.

További hirdetései

Üzleti

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn