Diplon 39 cm széles fényes fekete pultra ültethető kerámia mosdókagyl

23 891

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Üzleti

Tulajdonságok

Állapot:
Új
Típus:
Mosdók

Leírás

A Diplon WB7211BL cikkszámú pultra ültethető kerámia mosdókagyló a modern és elegáns fürdőszobák tökéletes kiegészítője. Az exkluzív fényes fekete színű kialakításával magára vonja a figyelmet és lenyűgözi a látogatókat.
Ez a 39 cm széles mosdókagyló kompakt méreteivel ideális választás kisebb fürdőszobákba vagy mosdókba, ahol a helytakarékosság fontos szempont. A 39 cm szélesség és a 32,5 cm hosszúság elegendő teret nyújt a kézmosáshoz és a kényelmes használathoz, míg a 14 cm magasság minimalizálja a vízpermetet és segít a higiénia fenntartásában.
A fényes fekete kerámia anyag luxusérzetet nyújt a fürdőszobában, miközben ellenáll a foltoknak és a karcolásoknak. A sima és fényes felület könnyen tisztítható, így fenntartása egyszerű és időtakarékos.
A pultra ültethető kialakítás könnyű telepítést tesz lehetővé, míg a magas minőségű kidolgozás és a részletek precíz kivitelezése garantálják a megbízható működést és hosszú élettartamot.
A Diplon 39 cm széles fényes fekete pultra ültethető kerámia mosdókagyló, 39x32,5x14 cm (SZxHxM) méreteivel és exkluzív megjelenésével lenyűgöző elem lesz a fürdőszobában. A tartós anyagok és a könnyen tisztítható felület biztosítja a hosszú élettartamot és a könnyű fenntarthatóságot. Válassza ezt a mosdókagylót, hogy modern és stílusos megoldást nyújtson fürdőszobai igényeire.
További információkért kattintson ide:

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 139763801

Kapcsolatfelvétel

Profilkép

Szoboszlai- Szabó Ádám e.v.

További hirdetései

Üzleti

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn