Diplon 37 cm széles falra szerelhető kis kézi kerámia mosdó, 37x23,5x

16 031

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Üzleti

Tulajdonságok

Állapot:
Új
Típus:
Mosdók

Leírás

A Diplon WB7221 cikkszámú falra szerelhető kis kézi kerámia mosdó tökéletes választás azoknak, akik praktikus és helytakarékos megoldást keresnek a fürdőszobájukba. Ez a 37 cm széles mosdókagyló kompakt méreteivel és ergonomikus kialakításával ideális választás kisebb helyiségekbe, ahol fontos a funkcionalitás és a helykihasználás.
A kis kézi mosdókagyló méretei optimálisak a szűk fürdőszobákhoz vagy mosdókhoz. A 37 cm szélesség és a 23,5 cm hosszúság elegendő helyet biztosít a kézmosáshoz, míg a 12,5 cm magasság kompakt kialakítást eredményez, így nem foglal sok helyet.
A minőségi kerámia anyag tartósságot és könnyű tisztíthatóságot garantál. A sima és könnyen tisztítható felület ellenáll a foltoknak és a karcolásoknak, így hosszú távon is szép marad. A kis kézi kialakítás pedig kényelmes használatot tesz lehetővé.
A falra szerelhető lehetőség praktikus és helytakarékos megoldást kínál. Ezáltal ideális választás, ha szeretnéd maximalizálni a padlótér használatát vagy különleges megjelenést szeretnél elérni a fürdőszobádban.
A Diplon 37 cm széles falra szerelhető kis kézi kerámia mosdó, 37x23,5x12,5 cm (SZxHxM) méreteivel és kompakt kialakításával tökéletes megoldás a kisebb fürdőszobákhoz. A minőségi anyagok és a könnyen tisztítható felület garantálják a hosszú élettartamot és a könnyű fenntarthatóságot. Válassza ezt a mosdókagylót, hogy praktikus és stílusos megoldást nyújtson a fürdőszoba tervezéséhez.
További információkért kattintson ide:

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 139765544

Kapcsolatfelvétel

Profilkép

Szoboszlai- Szabó Ádám e.v.

További hirdetései

Üzleti

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn