Csak magabiztosan! könyv

3 390

Ft

Feladás dátuma:

ápr 9., 11:07
Üzleti

Tulajdonságok

Állapot:
új

Típus:
Ismeretterjesztő

Borító:
Keménytáblás
Nyelv:
Magyar

Leírás

Csak magabiztosan!
Új könyv, a szállítás MPL futárral történik házhoz, postapontra, vagy automatába mindössze 1.100 Ft-ért (+350 Ft utánvét). A könyv ára: 3.390 Ft + szállítás. Személyes átvételre nincs lehetőség!

A reális, egészséges önértékelés tanulható!

A gyerekek önbizalma erősödik azáltal, hogy megismerik saját egyéniségüket és tulajdonságaikat, valamint, hogy alkalmazzák a könyv által tanított alapokat a saját életükben. Segítsünk a gyermekünknek felismerni saját egyéni értékeit, így megtanul bízni önmagában, a képességeiben és az általa hozott döntésekben.

A könyv segítségével a gyermek egy magabiztosabb gondolkodást tanulhat meg, ami idővel automatizmussá válik. A cél az, hogy a gyermek megismerje önmagát, felfedezze az erősségeit, megtanuljon kiállni magáért és higgyen abban, hogy képes megbirkózni a felmerülő problémákkal.

A könyv a reális, egészséges önértékelés készségének fejlesztését szolgálja. A gyerekek önbizalma erősödik azáltal, hogy megismerik saját egyéniségüket és tulajdonságaikat, valamint, hogy alkalmazzák a könyv által tanított alapokat a saját életükben.

Segítsünk a gyermekünknek felismerni saját egyéni értékeit, így megtanul bízni önmagában, a képességeiben és az általa hozott döntésekben. A könyv segítségével a gyermek egy magabiztosabb gondolkodást tanulhat meg, ami idővel automatizmussá válik. A cél az, hogy a gyermek megismerje önmagát, felfedezze az erősségeit, megtanuljon kiállni magáért és higgyen abban, hogy képes megbirkózni a felmerülő problémákkal.

Szerző: Cheri J. Meiners
Rajzolta: Elizabeth Allen

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146938262

Kapcsolatfelvétel


Üzleti

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn