Csak A Jövő HÉT Szerdáig! Eladó 498000-Ért Egy Hibátlan Korg PA3X76!!

498 000

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Szállítással is kérheted

Tulajdonságok

Állapot:
újszerű

Szín:
Fekete

Típus:
Szintetizátor
Márka:
Egyéb

Leírás

Engedtem az árából! 625 ezer helyett 498 ezer forintért, továbbra is eladásra kínálom a megkímélt állapotú Korg Pa 3x76 típusú szintetizátoromat. A hangszer első gazdája, vagyok. Hosszú évek óta dolgoztam vele és rajta". A songbookban lévő stílusok, midik benne maradnak. Kizárólag a saját magam által készített MP3-as alapjaimat nem szeretném vele adni. Azok a "saját szellemi termékeim", amelyeket nem akarok semmi pénzért közkincsé" tenni. Még valami! Szerencsémre nem mulatós zenét játszottam!!! Nincs rajta" roma stillus", sem szájbőgő, meg egyéb.... Ilyennel ne is fárasszuk egymást!
A hangszer teljesen hibátlan. Sem a kijelzője, sem a billentyűzete, sem a gombjai nem voltak javítva soha. A memóriája viszont ki lett cserélve egy 500Gb-os (fél Terra bit.) winchesterre. Ez gatantáltan elég tárhely!!! A hangszerrel adok egy magyar és egy angol nyelvű kezelési útmutatót, valamint a gyári DVD-jét, amin a valós kezelése, programozása tekinthető meg. Valamint a gyári kottatartóját és egy tokot. Ajánlom mindazoknak, akik 76 billentyűs profi hangszert keresnek, elérhető áron! Esetleg elcserélhető értékegyeztetéssel egy teljesen kifogástalan, karcmentes Yamaha psr sx 900-ra, vagy számításba jöhet még egy szintén hibátlan és karcmentes Yamaha psr sx 700 is de ebben az esetben kérek rá, minimum 150 ezer forintot!
Más csere egyáltalán nem érdekel, csak és kizárólag ez a két Yamaha modell! Az eladás egyetlen oka, hogy jövőre már 60 éves leszek és egy kisebb, könnyebb hangszert szeretnék. Sajnálok tőle megválni, de mindenképpen szeretnék egy könnyebbet. Régen lazán vittem, pakoltam, nem éreztem megterhelőnek....
Köszönöm, hogy elolvasta a hirdetésemet! Kérem, ha bármilyen korrekt kézpénzes ajánlata van, írjon, vagy hívjon!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146526723

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn