Cirmos Cimborák társasjáték gyerekeknek

6 890

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Üzleti

Tulajdonságok

Állapot:
új
Típus:
Szórakoztató társasjáték

Leírás

Cirmos cimborák társasjáték
Új játék dobozában, a szállítás MPL futárral történik házhoz, postapontra, vagy automatába mindössze 1.100 Ft-ért (+350 Ft utánvét). Személyes átvételre nincs lehetőség!

Cirmos Cimborák társasjáték gyerekeknek! Egy kiscica számára mi lehetne nagyobb öröm, mint egy ide-oda guruló, puha és színes fonalgombolyag? Nagyjából bármi, amit megpillant, miközben a gombolyagot kergeti. Gyere és játssz te is a Cirmos Cimborák társasjátékkal!

Ki lesz a legügyesebb cicuska?

Egy kiscica a szívünk csücske. Még akkor is, amikor oltári rumlit és kalamajkát képes okozni de ki tudna haragudni azokra a csillogó szemekre és édes tappancsokra? Hagyd hát a cicáknak, hogy játszanak! Gurítsd el nekik a színes gombolyagot, hadd hálózza be az egész szobát!

A szőrös kis rendbontók pupillái hatalmasra tágulnak, ahogy megpillantják a kis orrocskáik előtt elguruló orsót, ami egyre hosszabb fonalat hagy maga után. Több se kell a kis rosszcsontoknak, máris utána vetik magukat, és kezdetét veszi a végtelen szórakozás, ahogy orsót üldözve ezzel is, azzal is játszanak picit a szobában.

És hogyan zajlik egy cicás móka? Valahogy így!:

1. Fuss el a türkiz falnál lévő asztalig, és feszítsd ki a fonalad.
2. Út közben érints játékokat a pontokért.
3. Irány a lila falnál lévő komód.
4. Valami érdekes történt a sárga falnál lévő széknél, ugri-bugri oda!

Tedd te a legboldogabbá kalandvágyó kiscicádat, és forgasd fel vele az egész szobát, hisz e csöppségeknek még kaland az egész világ! A játékban, a kiscica, hogy mivel játszik, azt te határozhatod meg azzal, hogy miként feszíted ki a fonalat a szobában. Minél több játékkal játszhat, annál boldogabb lesz a cicád, ami egyértelműen diadalt is jelent.

Cirmos Cimborák társasjáték gyerekeknek A szórakoztató kreatív játék, amelyet minden kicsi és nagy macskarajongó imádni fog!

Szórakoztató kalandok a macskavilágban: Kalandozz a Cirmos Cimborák társasjáték világában, ahol a kis cirmos barátok segítségével izgalmas és vicces kihívások várnak a gyerekekre! Készüljetek fel a mókára és kacagásra, miközben felfedezitek a macskák rejtett képességeit.

Fejleszti a kognitív készségeket: A Cirmos Cimborák társasjáték gyerekeknek nem csak szórakoztató, hanem a gyerekek kognitív fejlődését is támogatja. A memória, a taktikai gondolkodás és a stratégiai tervezés segítségével a gyerekek fejlődnek és tanulnak játszva.

Kreativitás és képzelet: A Cirmos Cimborák játék a kreativitás és a képzelet terén is lehetőséget ad a gyerekeknek. A játék során megjelenő színes és vidám karakterek inspirálják a gyerekeket új ötletek és történetek létrehozására.

Csapatjáték: A játék ösztönzi a csapatmunkát és az együttműködést. A cirmos barátok segítik egymást a különböző kihívások teljesítésében, ezáltal erősítve a játékosok közötti kapcsolatokat.

Egyedi ajándék minden macskarajongónak: A Cirmos Cimborák társasjáték gyerekeknek kiváló ajándékötlet minden olyan gyereknek, aki szereti a macskákat és szeretne egy különleges, interaktív játékot.

Korosztály és játékosszám: Ideális választás a 3 évesnél idősebb gyermekek számára, és akár többen is játszhatják együtt. A kisgyermekek számára is könnyen érthető és élvezhető.

Szórakoztató kalandok a cirmos barátok társaságában: A Cirmos Cimborák nem csupán egy társasjáték, hanem egy különleges élmény is, amely sokszínűségével és izgalmas játékmenetével hosszú órákra leköti a gyerekek figyelmét.

Vidd haza a Cirmos Cimborák társasjátékot, és élvezd a vidám és szórakoztató kalandokat a cirmos barátok társaságában!

Végtelenül kedves és aranyos játék, próbáljátok ki! Szerezd be a Cirmos Cimborákat te is!

Játékelemek:
4 játékostábla
4 orsó a hozzájuk
tartozó fonallal

játékosszám: 2-4 fő | játékidő: 30-45 perc | korosztály: 5+

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146943008

Kapcsolatfelvétel


Üzleti

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn