Boi készségfejlesztő játék gyerekeknek

3 490

Ft

Kategória:

Feladás dátuma:

ápr 9., 11:30
Üzleti

Tulajdonságok

Szín:
fehér

Állapot:
új, bontatlan csomagolás

Márka:
Egyéb

Nem:
unisex

Típus:
Ügyességi, készségfejlesztő játék

Leírás

Új játék dobozában, a szállítás MPL futárral történik házhoz, postapontra, vagy automatába mindössze 1.100 Ft-ért (+350 Ft utánvét). Személyes átvételre nincs lehetőség!

Mi is a Boi készségfejlesztő játék?
Egy kacsa, egy pingvin vagy valami más?
Kiváló élmény a gyerekeknek fürdés közben!
Kreatív játék
Finommotoros készségek, érzékelés, képzelőerő fejlesztése
Praktikus méretek és kiváló minőség
A Spiel Gut által ajánlott játék

A Boi készségfejlesztő játék lebeg és táncol a vízen, de kitalálható-e, hogy igazából mi is ez? Egy kacsa, egy pingvin, esetleg valamilyen más madár? Hadd döntsenek a gyerekek! Nem számít, hogyan forgatjuk, ugyanis mindig visszaáll eredeti helyzetébe.

Gyerekek! A Boi-val igazi élmény a fürdés!

A Moluk új termékeit az állatok inspirálták. A Boi készségfejlesztő játék lesz gyermeked új kedvence de kitalálható-e, hogy igazából mi is ez? Egy kacsa, egy pingvin, esetleg valamilyen más madár? Hadd döntsön a gyermek! Nem számít, hogyan forgatjuk, ugyanis mindig visszaáll eredeti helyzetébe. Ha ez nem lenne elég, a fekete oldalon lévő tappancs révén mindenhez odatapad, amihez odanyomjuk!

Észrevétlen fejlődés a gyerekeknek!

Az első és legfontosabb terület a finommotorikus készségek fejlődése ebbe beletartoznak a különböző koordinációs-és kondicionális képességek, ízületi mozgékonyságok. A Moluk-játékokhoz hűen a kreativitás, a képzelőerő és a koncentrációs képesség is fejlesztés alá kerül a játék során.

Gyerekek! Fedezzétek fel a Boi készségfejlesztő játék varázslatos világát Fürdési élmény, kreativitás és fejlődés egyben!

Mi lehet a Boi? Egy kacsa, egy pingvin vagy valami más? Hadd döntsön a gyermeked! A Boi egy lenyűgöző készségfejlesztő játék, amely a kreativitásra és a gyermeki képzeletre épít. Bárhogyan is forgatjuk, mindig visszatér eredeti helyzetébe, így minden fürdőzés egy új, szórakoztató kaland.

Kiváló élmény a fürdőkádban: A Boi készségfejlesztő játék nem csak egy játék, hanem egy élmény a fürdőkádban! A vízen lebeg és táncol, ösztönözve a gyermeket, hogy fürdés közben is felfedezze a víz varázslatos világát.

Kreatív játék: A Boi nem csak egy fürdőjáték, hanem egy kreatív élmény is. A gyermek kitalálhatja, hogy mi is lehet valójában: egy kacsa, egy pingvin vagy valami más. A Boi rugalmas kialakításának köszönhetően számtalan játék és szórakoztató mozdulat lehetséges.

Finommotoros készségek fejlesztése: A Boi készségfejlesztő játék nemcsak szórakoztat, hanem fejleszti is a gyermekek finommotoros készségeit.

Kreativitás és koncentráció fejlesztése: A Moluk-játékok filozófiáját követve a Boi segíti a gyermek kreativitásának és képzelőerejének fejlődését. A játék során a koncentráció pedig további előnyökkel jár a kognitív fejlődés terén.

Praktikus méretek és kiváló minőség: A Boi magassága 12 cm, átmérője pedig 6 cm, így ideális méretű a kis kezek számára. Kiváló minőségű szilikonból készült, könnyen tisztítható, és biztonságos. Ajánlott 3 éves kortól.

Ajándék, amely fejleszt és szórakoztat: A Boi készségfejlesztő játék nemcsak egy játék, hanem egy ajándék is, amely ötvözi a fejlődést és a szórakozást. Ideális választás születésnapokra vagy bármilyen alkalomra, ahol egyedülálló és praktikus ajándékot szeretnél.

Fedezd fel a Boi Készségfejlesztő játék varázslatos világát, és hagyd, hogy minden fürdés egy élménnyé váljon a gyermeked számára!

További információk:

Magasság: 12 cm
Átmérő: 6 cm
Kiváló minőségű szilikonból készült
Könnyű tisztíthatóság
Biztonságos
Ajánlott: 3 éves kortól

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146938884

Kapcsolatfelvétel


Üzleti

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn