Bilibo mozgás és kreativitás fejlesztő játék gyerekeknek

9 890

Ft

Feladás dátuma:

ápr 9., 11:50
Üzleti

Tulajdonságok

Állapot:
új
Típus:
Egyéb

Leírás

A Bilibot most zöld, vagy piros színben is kérheted!

Új játék dobozában, a szállítás MPL futárral történik házhoz, postapontra, vagy automatába mindössze 1.100 Ft-ért (+350 Ft utánvét). Személyes átvételre nincs lehetőség!

Mi is a Bilibo mozgás és kreativitás fejlesztő játék?
A Bilibo egy készségfejlesztő játék gyerekeknek, mely a motoros készség, a kreativitás, a koordinációs készség, az érzékelés, a mozgás és az egyensúly fejlesztését segíti és akár már egy éves kortól használható. A fejlesztő játék kombinálható a készségfejlesztő termékcsalád többi játékaival, így sokoldalú készségfejlesztő hatás érvényesül. Nincs specifikus funkciója, használatának csak a kreativitás szab határt!

Vízálló, vízen lebegő, ütésálló játék így tökéletesen használható a homokozóban, a medencében, a hóban, vagy a szobában. Kreativitásra, új játékok kitalálására ösztönzi a gyerekeket. A gyerekek koruktól, érdeklődésüktől függően különböző módon használhatják és értelmezhetik a Bilibo készségfejlesztő játékot. A puha, gömbölyű formák és az élénk színek stimulálják az érzékeket és a gyermekek vele született kíváncsiságát.

Fedezd fel a kreativitás és mozgás örömét a Bilibo mozgásfejlesztő játékkal!

Mozgás és kreativitás egyszerre

Kis méret, nagy élmény

Különféle játékformák

Szociális interakció és szerepjáték

Díjnyertes dizájn

Egy játék, de rengeteg fejlődési lehetőség

Játékötletek
Használható nagy méretű, háromdimenziós puzzle-ként: két Bilibo játékot összerakva gömböt kapunk, ami egy barátságos, szélesen mosolygó arcra emlékeztet. Játszva fejlesztik a gyerekek kreativitását, értékelését, és a kéz-szem koordinációs készség fejlesztésben is részt vesznek. Amikor nagyobbak lesznek a gyermekek, a Bilibo készségfejlesztő játék használatának újabb fejlesztő játék módjait fedezhetik fel. A Biliboban való ringatózás, hintázás jó szórakozás, ugyanakkor segíti a mozgáskoordináció, illetve az egyensúlyérzék fejlődését.

A szerepjátékok, a papás-mamás játékok nagyon fontosak a gyermekek szociális fejlődésében és a kreativitás fejlesztésében. A Bilibo mozgás és kreativitás fejlesztő játék gyerekeknek ezen a téren is kiváló segédeszköz: könnyen bölcső, teknőspáncél, dob, fazék, hajó vagy a játékállatok menedéke, barlang lehet belőle.de használható szánkóként, ülő eszközként, vagy tároló eszköznek is alkalmas.

a gyermekek kreativitása nem ismer határokat!

Díjak
A Bilibo óriási sikerére és népszerűségére nincs is jobb bizonyíték, mint hogy megjelenése óta sorra zsebeli be a rangosabbnál rangosabb elismeréseket és díjakat. Németországban elnyerte a Spiel Gut díjat, Ausztráliában, Japánban, Egyesült Királyságban és az USA-ban pedig megválasztották az Év Játékának.

Méret: 39x39x22cm Súly: 800g

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146939395

Kapcsolatfelvétel


Üzleti

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn