Beltéri zuhanyfolyóka 60 cm Domino ráccsal

25 390

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Üzleti

Leírás

A Styron Beltéri Zuhanyfolyóka - STY-DO-60 - tökéletes választás azoknak, akik a praktikumot és a modern design-t keresik fürdőszobájukba. Ezzel a termékkel a funkció és esztétika tökéletes összhangját érheted el. A rozsdamentes, 60 cm-es Chain ráccsal a STY-DO-60 igazi stílusú kiegészítővé válik a fürdőszobádban.
Ez a beltéri zuhanyfolyóka kifejezetten egyenes beépítéshez tervezett. Az alaptest ABS műanyagból készült, melyet szigetelő perem vesz körül. A rendkívül alacsony beépítési magasság, mindössze 6,2 cm (+2,6 cm), azt eredményezi, hogy a zuhanyfolyóka szinte észrevehetetlenül illeszkedik a burkolatba. A burkolási méret 60×5,4 cm, míg a teljes beépítési méret 66×11,4 cm.
A rozsdamentes fedrács elegáns megjelenést kölcsönöz a zuhanyfolyókának. A rácsmagasság 1,3 cm, míg a keskeny (54 mm) slim kialakítású rács új mintával díszítve tovább emeli a termék vizuális vonzerejét. A vízszigetelő gallér és a rugalmas, mégis szilárd kapcsolat a burkolat és a folyóka között biztosítja a teljes vízzáróságot. A peremre ragasztható kialakítás még egyszerűbbé teszi a beépítést.
Az állítható vízszintező lábak lehetővé teszik a gyors, könnyű és pontos beállítást, 25-51 mm között. Az erős ABS műanyagból készült szerkezet stabilan rögzíthető a talajhoz. Az integrált kettős bűzzár (száraz- és víz) kényelmes és higiénikus megoldást kínál. A könnyen eltávolítható fedél könnyebb tisztítást biztosít, miközben a fix beépítés megelőzi a kellemetlen szagok visszajutását.
A Styron Beltéri Zuhanyfolyóka hatékony vízátfolyást biztosít, 35-45 liter/perc vízátfolyási kapacitással. A 50 mm-es elfolyóval ellátva, ez a zuhanyfolyóka garantáltan gondoskodik a hatékony vízelvezetésről. Ha minőségi, modern és praktikus megoldást keresel a fürdőszobádba, a Styron Beltéri Zuhanyfolyóka kiváló választás.
További információkért kattintson ide:

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 139763370

Kapcsolatfelvétel

Profilkép

Szoboszlai- Szabó Ádám e.v.

További hirdetései

Üzleti

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn