Bali fehér Ovális Térben álló akril kád 150x75x58 cm

207 000

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Üzleti

Tulajdonságok

Állapot:
Új
Típus:
Kád

Leírás

A Bali fehér Ovális Térben álló akril kád (cikkszám: WB-822-150) a fürdőszoba eleganciájának és luxusának megtestesítője. Ez a 150x75x58 cm-es akril kád a minőség és a stílus tökéletes kombinációját kínálja, és most részletesen bemutatjuk minden előnyét.
Az ovális forma azonnal elragadja a tekintetet és kifinomultságot sugároz. A hófehér akril anyag szinte tükörsima felületet biztosít a kádnak, amely magas minőségű és letisztult megjelenést kölcsönöz a fürdőszobának. A kád tiszta, minimalista dizájnnal rendelkezik, amely könnyen illeszkedik bármilyen belső térhez.
Az egyik legkiemelkedőbb jellemzője ennek a kádnak a rendkívül sima felület, ami nemcsak esztétikailag vonzó, hanem egyedülálló érzést nyújt a bőrnek. A kád exkluzív megjelenését tovább fokozza a króm színű click-clack leeresztő, amely könnyen kezelhető és lehetővé teszi a vízelvezetést egy mozdulattal.
A kád alacsonyabb magassága (58 cm) lehetővé teszi a könnyebb be- és kiszállást, miközben megőrzi az ovális kád elegáns és kifinomult vonalait.
A Bali fehér Ovális Térben álló akril kád egy luxustermék, amely tökéletesen illik minden olyan fürdőszobába, ahol az elegancia és a minőség a fő szempont. Ha egy olyan kádra vágyik, amely nemcsak praktikus, hanem esztétikailag is magas szintet képvisel, akkor ez a kád Önnek való. Engedje meg magának a fürdőszobai luxust és kényelmet a Bali káddal, és élvezze a fürdés új szintjét!
További információkért kattintson ide:

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 144401143

Kapcsolatfelvétel

Profilkép

Szoboszlai- Szabó Ádám e.v.

További hirdetései

Üzleti

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn