ANTRACIT MATT - CERASTYLE ZERO TOP COUNTER - KEREK - PULTRA ÜLTETHETŐ

45 900

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Üzleti

Tulajdonságok

Állapot:
Új
Típus:
Mosdók

Leírás

Az ANTRACIT MATT - CERASTYLE ZERO TOP COUNTER - KEREK - PULTRA ÜLTETHETŐ PORCELÁN MOSDÓKAGYLÓ -  46 CM (cikkszám: OC052E81W053Y01102) egy kiváló minőségű és stílusos mosdókagyló, amely azoknak ajánlott, akik szeretnék felújítani a fürdőszobájukat és modern, elegáns megjelenést szeretnének elérni.
Ez a mosdókagyló a Cerastyle Zero Top Counter sorozat része, amely a legmagasabb minőségi követelményeknek is megfelel. Az ültethető mosdókagyló rendkívül egyszerűen és gyorsan telepíthető, így nem kell aggódnia azon, hogy órákat töltsön el a fürdőszobai felújítás során.
A mosdókagyló átmérője 46 cm, ami ideális méret a kényelmes használathoz. Az antracit matt szín tökéletesen illik a modern fürdőszobákhoz, és a kör alakú kialakítása elegáns és vonzó. A porcelán anyagból készült mosdókagyló tartós és ellenálló a sérülésekkel szemben, így hosszú élettartamot biztosít.
A mosdókagyló kiváló minőségű és könnyen tisztítható, így biztos lehet abban, hogy hosszú időn át megőrzi stílusos és vonzó megjelenését. A termék kiváló választás azok számára, akik szeretnének egy stílusos, modern és tartós mosdókagylót, amely hosszú élettartamot és könnyű telepítést biztosít.
További információkért kattintson ide:

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 139764319

Kapcsolatfelvétel


Üzleti

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn