ANTRACIT MATT CERASTYLE ONE TOP COUNTER -SZÖGLETES- PULTRA ÜLTETHETŐ

60 900

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Üzleti

Tulajdonságok

Állapot:
Új
Típus:
Mosdók

Leírás

Az ANTRACIT MATT CERASTYLE ONE TOP COUNTER -SZÖGLETES- PULTRA ÜLTETHETŐ PORCELÁN MOSDÓ (cikkszám: OC021G71U053Y01102) a Cerastyle One Top Counter sorozat része, mely modern és letisztult formavilágával a fürdőszoba elegáns kiegészítője.
A szögletes kialakítású mosdókagyló elegáns és letisztult megjelenést kölcsönöz a fürdőszobának. Az antracit matt színvilág jól illeszkedik a modern fürdőszobai stílushoz, és a Cerastyle minőségi anyaghasználata biztosítja a mosdó tartósságát és ellenálló képességét.
Az ültethető mosdó kiváló megoldás a könnyű és gyors telepítéshez. A 55 x 45 cm-es méret tökéletesen megfelel a kényelmes használat és a praktikus funkciók szempontjából.
A mosdó teteje sima felületű és könnyen tisztítható, így a használat és a karbantartás egyszerű és praktikus. A Cerastyle One Top Counter mosdókagyló modern formatervezése és letisztult megjelenése tökéletesen illeszkedik a mai modern fürdőszobák kialakításához.
Az ANTRACIT MATT CERASTYLE ONE TOP COUNTER -SZÖGLETES- PULTRA ÜLTETHETŐ PORCELÁN MOSDÓ 55 X 45 CM ideális választás mindenki számára, aki az elegáns és modern megjelenést keresi a fürdőszobájában, miközben a praktikus funkciókat sem szeretné feláldozni. A Cerastyle minőségi anyaghasználata és a letisztult formavilág egyedülálló élményt nyújt az Ön számára a mindennapokban.
További információkért kattintson ide:

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 139764440

Kapcsolatfelvétel

Profilkép

Szoboszlai- Szabó Ádám e.v.

További hirdetései

Üzleti

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn