Alacsony Kültéri vízelvezető Folyóka 100 cm, öntöttvas fedráccsal, 12

26 490

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Üzleti

Leírás

Az STY-905 cikkszámú magas teherbírású alacsony kültéri vízelvezető folyóka tökéletes választás azok számára, akik egy kompakt és hatékony vízelvezetési megoldást keresnek kültéri területekre. A 100 cm hosszúságú, mindössze 5,5 cm magas vízelvezető rendszer műanyag testével és lecsavarozható öntöttvas fedráccsal rendelkezik, amelyek robusztus szerkezete és elegáns megjelenése kiválóan illeszkedik kertekbe, járdákra vagy akár garázsfeljárókhoz.
A vízelvezető folyóka tagosítható kialakítása lehetővé teszi több darab egymáshoz illesztését, legyen szó egyszerű egyenes szakaszokról vagy bonyolultabb sarkokról és T-illesztésekről. Az öntöttvas rácsokat három darab 33 cm-es szekcióra bontották, így a rácsok könnyen eltávolíthatóak, amikor a tisztításukra vagy karbantartásukra kerül sor.
Az STY-905 B125 terhelési osztályba sorolt, tehát akár 12,5 tonna terhelést is képes elbírni, ami azt jelenti, hogy gyalogos területeken és nagyobb járműforgalom számára is alkalmas. A folyóka rendszerhez szükséges tartozékok, mint a végzáró idom, valamint az oldalsó és alsó bekötő idomok, további rugalmasságot és egyszerű beállítást tesznek lehetővé, optimalizálva a vízelvezetési megoldásokat.
További információkért kattintson ide:

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 139763672

Kapcsolatfelvétel


Üzleti

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn