100 Literes, Billenős, Keverős pálinkafőző tiszta vörösrézből!!!

474 000

Ft

Feladás dátuma:

ápr 15., 20:49
Üzleti
Országos

Leírás

100 literes, billenős, keverős, tiszta vörösréz pálinkafőző kazán:

Cégünk, a Yuvexin Kft több, mint 10 éve forgalmazza az eredeti vajdasági Destilatori gyár pálinkafőzőit, melyeket Szerbiában, Szabadkán gyártanak!

Tiszta vörösrézből készült kézi keverős pálinkafőző! A keverővel ellátott üstben beépített, sárgarézből készült mechanikus keverő található, amely ellenáll a szerves savakkal szemben, amik a cefrében találhatók. Minden része a főzőnek ami a cefrével illetve később a párlattal érintkezik tiszta vörösrézből készül, elősegítve a minőségi pálinkafőzés sikerességét. A spirál és összekötő cső szintén tiszta vörösréz. A kazán fűtése gázzal és fával is lehetséges. Az üstház egy kar segítségével derékszögben kibillenthető a tűztérből, melyen nagyon egyszerű az üst kitakarítása. A billenős típushoz tartozó pálinkafőző berendezések használata praktikus, könnyen tölthetők és üríthetők. A kupola és azt üst találkozásánál vízszigeteléssel van megoldva a tökéletes zárás, ami biztonságossá teszi a pálinkafőző használatát. A kazánhoz hidegen hengerelt lemezből készült, 5 rézspirálos, 330L-es hűtő tartozik!

Az általunk forgalmazott pálinkafőző kazánok réz elemeire 2 év forgalmazói és 10 év gyári garanciát vállalunk. Magyar nyelvű használati utasítást küldünk minden készülékhez.

Nagy tisztaságú elektrolit rézből készülnek, amely kiváló hővezető, ellenáll a szerves savakkal szemben, amelyek a cefrében találhatók, nem utolsó sorban nagyon jó hatással van a párlat ízére és illatára.

Praktikus megoldás és egyszerű használat! (Az adott árak a 27% áfát már tartalmazzák!)

Pálinkafőző vásárlása raktárkészletünkből azonnal lehetséges! A szállítási idő, a megrendelést követően 1-14 munkanapot vesz igénybe.

A pálinkafőző készülékek megtekinthetők, illetve átvehetők Szegeden is, egy Önnek megfelelő időpontban, melyet feltétlenül egyeztessen ügyintézőnkkel. Amennyiben további kérése, kérdése lenne, forduljon hozzánk bizalommal!

További típusok:
34L hobbi, keverős
60L billenős, keverős vagy leégésgátlós (keverő nélküli) változat
80L billenős, keverős vagy leégésgátlós (keverő nélküli) változat
100L billenős, keverős vagy leégésgátlós (keverő nélküli) változat
Egyes típusok: 100L, 120L, 160L, 200L, 240L, 350L gömbcsapos leeresztéssel is elérhetőek.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 79161725

Kapcsolatfelvétel


Üzleti

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn