Xiaomi Yi Home Camera beltéri IP kamera eladó

14 000

Ft

Feladás dátuma:

ápr 15., 22:44
Ingyenes szállítás

Leírás

Xiaomi Yi Home Camera beltéri IP kamera eladó , új dobozos és fóliás állapotban!

Posta vagy futár, foxpost is megoldható!
Utánvét is van!

A Yi Home Camer beltéri IP kamera minden szükséges funkciót nyújt ahhoz, hogy megóvja otthonát és szeretteit. Ez az EU verzió egy kiváló minőségű kamera a legújabb technológiával és fejlett funkciókkal.
Ez a beltéri IP kamera könnyedén elhelyezhető bármelyik szobában vagy helyiségben. Az egyszerű beállítási folyamat segítségével gyorsan és könnyen csatlakoztatható a Wi-Fi hálózathoz, így online is elérhetővé válik.
A Yi Home Camera 1080p felbontással rendelkezik, így kristálytiszta és éles képet készít. Az infravörös éjjellátó funkció lehetővé teszi a felvételkészítést akár teljes sötétségben is. Így nyugodtan alhatunk éjszaka, mert tudjuk, hogy a kamera mindent rögzít.
Az intelligens mozgásérzékelő technológia lehetővé teszi a kamera automatikus riasztását, amikor mozgást észlel a lencse előtt. Emellett azonnali értesítést küld a telefonunkra is, hogy mindig tisztában legyünk a kamera környezetében történő eseményekkel.
A beépített képminőség-optimalizáló algoritmus segít tovább javítani a kamera képminőségét, így még tökéletesebb képek és felvételek készíthetők akár nap közben, akár éjjel.
A Yi Home Camera IP kamera biztonsági funkciói közé tartozik a kétirányú hangátvitel, amely lehetővé teszi a kétoldalú kommunikációt a kamera és a telefon között. Így bármikor és bárhonnan beszélhetünk a családdal vagy éppen megfigyelhetjük a háziállatainkat.
Ezenkívül a kamera tárolja a felvételeket a felhőben vagy helyi SD kártyán, így mindig hozzáférhetünk azokhoz, és könnyedén vissza tudjuk nézni az eseményeket.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147093528

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn