Whirlpool Wsfo 3O23 PF X 45 Inox mosogatógép

95 000

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja

Tulajdonságok

Állapot:
Újszerű

Szín:
Szürke

Márka:
Whirpool
Típus:
szabadonálló

Leírás

Hibátlan működésű Inox Whirlpool Wsfo 3O23 PF X 45 keskeny mosogatógép
Újonnan Media Marktban vásárolva, apróbb karcok vannak a tetején. Nemrég esett át bevizsgáláson, minden tökéletesen működik rajta, kipróbálható.


Kapacitás
A 10 terítékes mosogatógép kapacitását illetően a középkategóriába sorolható. Átlagos igényekhez igazodik, ennek megfelelő mennyiségű edényt mosogat el, átlagos fogyasztás mellett.
6. Érzék technológia
Az intelligens érzékelők mérik a szennyezettség mértékét, és az erőforrásokat ehhez igazítják, így akár 50 százalékos energia-, víz- és időmegtakarítás is elérhető.
6. Érzék Powerclean Pro technológia
A 6. Érzék Powerclean Pro(TM) olyan újratervezett, célzott vízsugaras rendszer, amely még a legmakacsabb szennyeződéseket is eltávolítja a lábasokról, serpenyőkről vagy tepsikről anélkül, hogy előöblítésre, áztatásra vagy súrolásra lenne szükség. Speciális érzékelők figyelik a mosogatnivalók szennyezettségét, és ennek megfelelően szabályozzák a víznyomást a mosogatási ciklus alatt. Ehhez az kiváló eredményhez pedig nincs szükség több vízre.
Öntisztító szűrő
A felhalmozódott szennyeződésektől meghibásodhat a mosogatógép. Ez persze sosem fordulhat elő az öntisztító szűrővel felszerelt mosogatógéppel, az ugyanis rendszeresen ,,kimossa önmagát".
Aquastop
Az aquastop funkcióval biztonságban tudhatod mosogatógéped. Amint meghibásodást észlel, a készülék azonnal elzárja a vízbevezető szelepet.
Gyors program
Indítsd el a gyorsprogramot, és a mosogatógép percek alatt tisztára mossa edényeidet. A program ideális választás, ha idő szűkében vagy, viszont csak enyhén szennyezett edényekhez alkalmas.
Intenzív program
A mosogatógép intenzív programja magasabb hőmérsékleten, nagyobb víznyomással tisztít. Ezáltal a zsíros szennyeződésektől kedve, az odaégett ételmaradékokig, minden piszkot eltávolít.
Késleltetett indítás
A mosogatógép késleltetett indítás funkciója lehetővé teszi, előre beállítsd a mosogatás időpontjának kezdetét. Ezzel akár úgy is időzíthetsz, hogy pont akkor járjon le a gép, mire hazaérsz a munkából.
Technikai részletek

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146726392

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn