Wacom Intuos Pro L Paper Edition + Intuos Case

140 000

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Ingyenes házhozszállítás

Tulajdonságok

Operációs rendszer:
Egyéb

Állapot:
újszerű

Méret:
Egyéb

Típus:
Tablet

Márka:
Egyéb

Leírás

A tabletet lelkesen megvettem de sosem használtam, egyszer kipróbáltam de nem kaptam rá, maradok az analóg rajzolásnál. Így abszolút hibátlan és új állapotban van, saját eredeti dobozában. Mellé még vettem egy 15 ezer forintos tokot, ami szintén Intuos márkájú, annak van egy praktikus fogója belül kényelmes zsebe a papír illetve a tolltartó tárolásához. Link a tokhoz:

A paper-módnál nekem nem sikerült az svg-t ai-fileba konvertálni de a supportnál azt mondták a laptopommal van a gond.

---------

A Wacom Intuos Pro Paper Edition egyesíti a legújabb Wacom technológiákat a hagyományos, papír alapú alkotással, ezzel alkotva ismerős környezetet a művészek számára.

A táblához két toll jár. Jár hozzá egy Pro Pen 2, amivel a táblára rajzolva úgy használható, mint egy megszokott Intuos Pro tábla. Azonban ennek a táblának a különlegessége, hogy jár hozzá egy Finetip toll is, ami egy digitális nyomásérzékeny tintás toll. A táblára bármilyen papírt ráhelyezve a tollal tudunk rajzolni a papírra és a tábla automatikusan digitalizálja azt, csakúgy mint a Folio vagy Slate tábláknál. Összegezve: gyakorlatilag két táblát kapunk egy áráért. Rajzolhatunk teljesen digitálisan is, de rajzolhatunk papírra és közben digitálisan is, ahogy szimpatikusabb.
---------
A Wacom termékcsalád megújult, Intuos Pro elnevezésű sorozatának Large méretű digitális rajztáblája azon művészek számára lett kifejlesztve, akiknek szükségük van széles vászonra a rajzoláshoz, vázlatkészítéshez, vagy illusztrációhoz. Ez a méret tökéletes megoldás a többmonitoros rendszert használók részére.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146198814

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn