Wacom Intuos5 Touch Large digitalizáló tábla Wacom vezeték nélküli USB

79 999

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Ingyenes házhozszállítás

Tulajdonságok

Állapot:
újszerű
Típus:
Kiegészítő

Leírás

Wacom Intuos5 Touch nagyméretű (L-es) digitalizáló tábla eladó kitűnő állapotban saját dobozában. A rajzoló felület fóliázott. Annyira keveset volt használva (ez az oka az eladásnak), hogy még az első hegy van most is felrakva, a hozzá tartozó 10 db hegykészlet vadonatúj (soha nem voltak használatban). A hozzáadott Wacom vezeték nélküli USB kiegészítővel (ACK-40401-N) vezeték nélkül is kényelmesen használhatja. Kényelmes, nagy rajzfelület, minőségi örök darab!

Áttekintés
A negyedik generációs Wacom Intuos5 M méretű digitális rajztábla azon művészek számára lett kifejlesztve, akik szeretnék megőrizni választási szabadságukat a mobil és az asztali megoldások között. Tökéletes méret fotó retusáláshoz és a rajzoláshoz.

Design
Az új vékonyabb, ergonómikusabb dizájn a vásárlók igényeihez lett optimalizálva. Megjelenése professzionalizmust és egyszerűséget tükröz. Mindez az új funkciókkal és a megnövelt érzékenységgel ötvözve egy, a profikat kiszolgáló kíváló eszközt eredményez. Ismerje meg az Intuos5-öt!

Nyomásérzékenység
A 2048 fokozatú nyomásérzékenységű eszközökkel most még professzionálisabban alkothat. Az új nyomásérzékelő technológiának köszönhetően, mindez lehetővé teszi a természetesnek ható toll-, ecset- és radírvonásokat! Az új Intuos5 felülete úgy lett továbbfejlesztve hogy az Ön csuklója, ruhája még kevésbé tapadjon a rajzfelületen munka közben. Így a komfortosabb és könnyedebb alkotás még inkább megvalósul!

Intuos5 nyomásérzékenységének karakterisztikája.
Megnövelt pontosság. Az eddigi 10 grammos küszöbértéket (Intuos3) lecsökkentették 1 grammra, amely hihetetlen mértékben megnöveli az eszköz nyomásérzékelő pontosságát!

Dőlésérzékenység
Döntse digitális tollát bármelyik irányba, és tökéletesen természetesnek ható toll-, ecset- és radírvonásokat hozhat létre új Intuos5 digitális rajztábláján!

Elforgatás felismerése
Az Intuos5 digitális rajztábla érzékeli az elforgatás mértékét. És ha a használt program is támogatja ezt a funkciót mint például a Corel Painter akkor a vonal, mint elforgatott ecsetvonás jelenik meg a monitoron. Ezt a művészi funkciót az új Art Pen kiegészítővel tudja megvalósítani, amely opcionálisan rendelhető.

Expresskeys
Az Expresskeys billentyűsáv az Intuos5 digitalizáló tábla aktív felületének oldalán helyezkedik el. Ezekhez a gombokhoz szabadon hozzárendelheti kedvenc makróját (több gomb lenyomása egymásután egy gombnyomásra) vagy bármilyen billentyűkombinációt.

Kétkezes
Ráadásul az új Intuos5 digitális rajztábla elfordítható! Az átgondolt innovatív design szimmetrikus, amely lehetővé teszi, hogy a jobb- ill. balkezesek is maximálisan kihasználják az Intuos5 teljes felületét. Így nem kell aggódnia amiatt hogy a másik oldalon lévő gombokat véletlenül aktiválná.

Touch Ring
Az újonnan kifejlesztett Touch Ring igazán megkönnyíti a munkát. Segítségével az ujjával közvetlenül adhat ki parancsokat a digitális rajztáblának. Nagyítsa fel vagy kicsinyítse le a képeket a Corel Paint Shop Pro-ban vagy az Adobe Photoshopban egy ujjmozdulattal!

Grip Pen
Toll és radír az elem nélküli új Intuos4 Grip Pen segítségével. Az új ergonómikus Grip Pen látványában és fogásában is professzionalizmust sugároz. Egyedivé teheti tollát az új szines, cserélhető gyűrűk segítségével. A toll fogását az új Intuos5 Grip Pen esetében megváltoztathatja és akár vastagabbá is teheti a dobozban mellékelt vastagító gumibevonattal.

Tollhegy készlet
Az Intuos5 digitális rajztáblához Ön most egy teljes készletet kap amely összesen négy különféle típusú tollhegyből áll.

Specifikációk
' ' Méretek:: 487 mm x 318 mm x 12 mm
' ' Aktív terület: 325 mm x 203 mm
' ' Aktív érintőképernyős terület: 299 mm x 190 mm
' ' Súly: 1800 gramm
' ' Multi-touch támogatás: igen
' ' Wireless támogatás: igen
' ' Felbontás / pont: 0.005 mm
' ' Dőlésérzékenység: 60°
' ' Expresskey-ek száma: 8 kapacitív bomg
' ' Touch Ring kontroller: 1

A csomag tartalma
' ' Intuos5 L tablet
' ' Wacom Grip Pen
' ' Toll állvány
' ' Tíz cseretollhegy
' ' 2 m USB cable

Wacom Vezeték Nélküli USB Kiegészítő (ACK-40401-N)

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 131190551

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn