WARRIOR L alakú gamer asztal bal oldali kialakítás, alumínium, fekete

company_logo

62 990

Ft

Feladás dátuma:

ápr 18., 12:10
Üzleti
Bolt

Tulajdonságok

Állapot:
Új

Szín:
Fekete

Típus:
íróasztal, számítógépasztal

Leírás

Gamer asztal egérpaddal (800x300x3mm), pohártartóval, fejhallgató tartóval, kábelrendezővel. Minőségi alumínium, 150kg-ig terhelhető. A hátoldalán található tartóra helyezhetjük elosztónkat, így a tápkábelek nem lesznek útban többé. Az asztallapon megtalálható kettő darab kábelkivezetés is. 160cm szélességének köszönhetően biztosan elfér rajta a Gamer PC, akár kettő nagyobb monitorral is. Az asztal kialakítása bal oldali. Az asztal lapja két darabból áll.Méret: 160x60x75cm
Egérpad méret: 800x300x3mm
Színe: fekete
Terhelhetősége: 150kg
Lap mintázata: fekete karbon
Asztallap vastagsága: 18mm
Csomagolt méret: 110.8x70x13.5cm
Csomagolt súly: 23.86kgAjánlott gamer szék (többféle típusban, színben): Warrior gamer székA Warrior L-alakú Gamer Asztal a játékélményed új szintjét hozza el otthonodba. Ezt az asztalt a teljesítmény, funkcionalitás és dizájn egyesítése jellemzi, kifejezetten a játékosok számára tervezve. A fekete színű alumínium keret modern és letisztult megjelenést biztosít, míg az egérpad praktikus kiegészítőként szolgál, hogy azonnal belevethesd magad a játék világába.

L-alakú kialakítás: Az L-alakú elrendezés optimalizált teret biztosít a monitor, a számítógép és a játékkellékek számára. Ez lehetővé teszi a hatékonyabb és kényelmesebb elrendezést, amely segít a játékélmény növelésében.

Prémium minőségű anyagok: Az alumínium keret erős és tartós, így hosszú élettartamot garantál. A fekete színű kivitel modern és stílusos, a játékos környezetet erősíti.

Egérpad: Az asztalhoz tartozó egérpad tökéletes kiegészítő a sima és precíz játékért. Nem kell külön egérpadot vásárolnod, és kényelmesen tudsz navigálni játék közben.

Tágas munkafelület: A 160x60 cm-es munkafelület elegendő helyet biztosít a monitorhoz, a számítógéphez és a játékeszközökhöz. Több monitor esetén is elegendő tér van a hatékony munkavégzéshez.

Ergonomikus kialakítás: Az asztal kialakítása ergonomikus szempontokat is figyelembe vesz, hogy kényelmesen és hosszabb ideig játszhass anélkül, hogy kényelmetlenséget éreznél.

Kábelrendezés: Az asztal kábelkezelő nyílásokkal rendelkezik, így rendezetten tarthatod a kábeleket, és elkerülheted a káoszt a játékállomás körül.

A Warrior L-alakú Gamer Asztal egy olyan berendezés, amely ötvözi a kényelmet, funkcionalitást és stílust, és tökéletes környezetet teremt a játékhoz és munkavégzéshez egyaránt. Hagyd, hogy az asztal támogassa a játékpotenciálodat és hozzon létre inspiráló környezetet a sikeres játékhoz és teljesítményhez.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146310137

Kapcsolatfelvétel

Profilkép
store11.hu

BFR Group Hungary Kft.

További hirdetései

Bolt (Üzleti)

Utoljára aktív: 1 órája

Irány a bolt

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn