Virág Barnabás: A Jövő Fenntartható Közgazdaságtana

2 000

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja

Tulajdonságok

Állapot:
újszerű

Típus:
Gazdaság

Borító:
Keménytáblás
Nyelv:
Magyar

Leírás

Személyes átvétel bármelyik négyes vagy kettes metró megállóban. Postázom is, utalás után. Csomag házhoz, Postán átvehető csomag, MPL, Foxpost, Packeta automatakba is.

A Magyar Nemzeti Bank szakkönyvsorozatának ötödik kötete azzal a céllal íródott, hogy a mai sorsfordító időkben nyitott, újszerű, olykor provokatív kérdésekkel és a kérdésekhez kapcsolódó gondolatokkal végigvezesse az Olvasót a fenntartható jövőnket leginkább meghatározó trendeken és problémákon.

A gyorsan változó XXI. században korábban nem látott, teljesen újszerű jelenségekre is fel kell készülnünk. Nem elegendő gyors gazdasági növekedést megvalósítani. Olyan fejlődést kell elérnünk, amely hosszú távon pénzügyi, környezeti és társadalmi szempontból is fenntarthatónak bizonyul.

A sikerhez vezető út első lépése a megfelelő kérdések megfogalmazása. A munkát érdemes már az alapoknál elkezdeni. Meggyőződésünk, hogy a korábbi dogmákkal való őszinte szembenézés és a közgazdasági gondolkodás teljes megújítása az egyik kulcsa korunk égető kérdéseire adható helyes válaszok megtalálásának. A könyv szerzői a legkülönbözőbb területről érkeztek a pénzügyektől kezdve, a makroökonómián és a földrajz tudományokon át egészen a geopolitikáig. Jövőnk ilyen színes és sokrétű feltérképezése egyben szimbolizálja a XXI. század kihívásainak komplexitását és a megoldások felé vezető úton a legkülönbözőbb tudományágak szükséges fúzióját.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146689230

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn