Vintage Vision Corning France hőálló nyeles tál fedővel

20 000

Ft

Feladás dátuma:

ápr 10., 17:47

Tulajdonságok

Állapot:
Alig használt
Típus:
jénai edény, tál

Leírás

Eladásra kínálom a képen szereplő vintage jelzett, Vision Corning France hőálló borostyánsárga nyeles tálat fedővel. A képek magukért beszélnek. Körbe fotóztam. Ritka, szép alig használt állapotban. Tűzhelyre, sütőbe, fagyasztóba, mikróba, mosogatógépbe tehető.

Az 1,5 literes, üvegfedelű Vision serpenyő üvegkerámia üvegből (Pyroceram) készült, amely ellenáll az extrém hőmérsékleteknek. Ez az anyag páratlan sokoldalúságot biztosít a többi hagyományos konyhai eszközhöz képest. A Visions serpenyő üvegkerámiája ellenáll a hirtelen hőmérséklet-változásoknak, a hűtőből közvetlenül a tűzhelybe vagy sütőbe vihetjük, bármilyen hideg is a serpenyő. Minden típusú tűzhelyen (kivéve indukciós tűzhely), sütőn vagy mikrohullámú sütőn használható. A Visions termékek kerámia üvege is könnyen tisztítható, nem porózus anyag, nem szívja magába az élelmiszerek szagát, ízét. Ezekkel az edényekkel bármikor figyelemmel kísérheti a főzési folyamatot anélkül, hogy fel kellene emelnie a fedőt, mivel teljesen átlátszóak. Ráadásul a nagyon jó hőtartással a szokásosnál alacsonyabb hőfokon főzhet, ami csökkenti az energiafogyasztást. Méretek (magasság / átmérő): 18,5 cm x 9,5 cm. *Kézzel készített gyártási folyamatának köszönhetően a szín termékenként kissé eltérhet. Használata gázfőzőhöz, kerámia főzőlaphoz és elektromos tűzhelyhez, mikrohullámú sütőhöz vagy sütőhöz ajánlott. Hűtőben vagy fagyasztóban is tárolható, mosogatógépben mosható. Ne használja indukciós tűzhelyen. A Visions termékek nem tapadásmentesek. Az optimális felhasználás érdekében főzés előtt ajánlott körülbelül két percig alacsony lángon melegíteni, és folyadékkal vagy zsírral készült készítményeket használni. Ha bármilyen étel tapadt az alapra, áztassa egy ideig forró vízbe tisztítás előtt. Mindig szivaccsal vagy puha ruhával mossa le.

Magas: 9,5 cm + 5,5 cm a fedő
Átmérő: 18,5 cm +12,5 cm a nyél
Űrtartalma: 1,5 L

Személyesen átvehető Kecskeméten és Bp-en a Nyugati pu-on, egyeztetett időpontban, (hétfőtől - péntekig ).

Mindenkori futár és posta díjszabás szerint.
MPL, DPD futár utánvéttel is
-Sima postacsomag házhoz: 2950.- utalás után ez csak utalás után, utánvéttel így nem viszi a posta
-expressz 1 munkanapos házhoz: 3275.- utalás után vagy utánvéttel: +565.- ft -Postán maradó vagy csomagpont: 2595.- utalás után vagy utánvéttel: +565.- ft
-MPL csomagautomata: 1645.- utalás után vagy utánvéttel: +565.- ft....ez nincs még mindenütt, neten fent a lista

Minden kérdésre válaszolok.
231126

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146973709

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn