Vintage Diplomat piperebőrönd, utazó kozmetikai táska

4 000

Ft

Feladás dátuma:

máj 3., 00:01

Leírás

Vintage Diplomat márkájú piperebőrönd, utazó kozmetikai táska. 50-60-as évekből való. Foganytús, számzáras. Türkizzöld merev műanyag borítás alumínium vázon. Belül napsárga műselyem bélés zsebekkel. Rögzített négyszögletes tükör. Benne talált tárgyak: egy szarúfésű, szemöldökcsipesz, szempilla göndörítő, ezekkel együtt vihető.
Mérete: 35 x 18 cm, 23 cm magas, plusz 7 cm a fogantyú. Hibátlan állapotban elég sokat ér, de az enyémen sajnos elfáradt a külső műanyag a bal szélén és elején. Nem tudom, hogy javítható-e, vulkanizálható, vagy sem. Én biztos nem fogok nekiveselkedni. Igyekeztem a közeli fényképen visszaadni a sérülést, de készíthetek videót is. Árát így kalkuláltam. 4000 Ft Máshol is hirdetem.
Megtekinteni kizárólag a XI. kerület Karolina Hamzsabégi sarokhoz közel lehet. Biztos vétel esetén átvehető még környező megállókban - 19/49-es villamos: Karolina út, 53/1506154-es busz: Hollókő utca - vehető át. Kevésbé rugalmasan a Móricz Zsigmond térnél, az Alleenál, a Gellért hegyen, illetve amerre járok a városban.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147505582

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn