Vénusz könyvek Linda Howard: Nyugat szép leánya (Western Ladies 1.)

900

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja

Leírás

Vénusz könyvek sorozat könyvei a képeken láható állapotban. A sorozat többnyire romantikus témákat dolgoz fel, izgalmas történetekbe ágyazva. A sorozat több könyvét is megtalálod a hirdetéseim között.
Linda Howard: Nyugat szép leánya (Western Ladies 1.)
Kiadó: Mars, Budapest 1991.
Puhatáblás 332 oldal 20x11 cm
ISBN: 9637914110
Fordította: Ruppert Annamária
Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.
A föld különlegesen szép volt. Talán épp ezért választották lakóhelyüknek az első emberi lények ezt a földrészt. Huszonötezer évvel és néhány évszázaddal később Új-Mexikó lett a neve. Ez a név nem adta vissza a hideg, kristálytiszta tavakkal tarkított északi havasi erdők varázsát, amelyek a hullámzó préribe simultak, sem a magányos hegyormokat. A levegő olyan tiszta volt, hogy jótékonyan megnyugtatta a szemet és az elmét, és a napnyugta mindig színesre festette az eget. Victoria Waverlyt, a nemesi származású, hamisítatlan úri hölgyet a polgárháború folyamán elszegényedett szülei egy jobb élet reményében hozzáadják egy dúsgazdag farmerhez, aki azt hiszi, ily módon maga is úriemberré válik. Erre, természetesen semmi esélye, hisz kulturálatlan, minden emberi érzésből kivetkőzött alak, s emberei sem különbek nála. Közéjük érkezik meg Victoria, akinek még húgát és unokahúgát is meg kell óvnia a rájuk leselkedő ezer veszélytől. Mit ér a puszta női büszkeség és becsület a fegyverek ellenében? Milyen is a cowboyokkal, indiánokkal teli romantikus Vadnyugat női szemmel?! Linda Howard történelmi tintába mártotta tollát. Ha elolvasta, meséljen róla másoknak, vagy álmodozzon a semmibe meredve, vagy egyszerűen sóhajtson egy nagyot. Én megtettem mindhármat."
Ára: 900 Ft
Átvehető személyesen Budapesten a Déli pályaudvarnál vagy szívesen küldöm postával, foxposttal, automatába vagy futárral címre az aktuális szállítási költség ellenében.
Nézd meg a többi hirdetésemet is!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146721632

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn