Vénusz könyvek Danielle Steel: Hazafelé

800

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja

Tulajdonságok

Állapot:
újszerű

Típus:
Romantikus

Borító:
Puhatáblás
Nyelv:
Magyar

Leírás

Vénusz könyvek sorozat könyvei a képeken látható állapotban. A sorozat többnyire romantikus témákat dolgoz fel, izgalmas történetekbe ágyazva. A sorozat több könyvét is megtalálod a hirdetéseim között.
Danielle Steel: Hazafelé
Kiadó: Mars, Budapest 1990.
Puhatáblás 302 oldal 20x11 cm
ISBN: 963791403X
Fordította: Keszthelyi Klára
Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.
Kalifornia napfényes ege alatt Gillian Forrester, a nemrég elvált New York-i fiatalasszony az újrakezdés örömét ízlelgeti. Lelki táplálékát Chris Matthews, a magas, szőke operatőrzseni szolgáltatja, aki lebilincselő lezserségével és nem utolsó sorban ragyogó mosolyával rabul ejti Gill szívét. Ám semmi sem tart örökké, s Gill egyszerre csak megint a keleti parton találja magát. Legyűrhetetlen lelkiereje és barátai segítségével azonban hamarosan visszazökken a régi kerékvágásba. Új partnere, Gordon Harte, a talpig úriember mindenben exszerelme ellentéte. Elég idős ahhoz, hogy felfedezze a Gillben rejlő értékeket, és elég fiatal ahhoz, hogy mély, odaadó szerelemmel szeresse. Ám a beteljesülés küszöbén betoppan Chris, a tékozló szerető, és mindannyiuk számára váratlan fordulatok sora következik be. Hogyan dönt a fiatalasszony, akinek nemcsak saját, de ötéves lánya érdekeit is szem előtt kell tartania? Hogyan tervez az ember, és hogyan végez helyette a sors, vagy Isten? Megtalálja-e Gill az egyetlen, az igazi utat Hazafelé?
Ára: 800 Ft
Átvehető személyesen Budapesten a Déli pályaudvarnál vagy szívesen küldöm postával, foxposttal, automatába vagy futárral címre az aktuális szállítási költség ellenében.
Nézd meg a többi hirdetésemet is!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146898341

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn