Van den hul - The Name RCA kábel - 2x0,5m

28 000

Ft

Feladás dátuma:

ápr 19., 09:35
Szállítással is kérheted

Tulajdonságok

Állapot:
újszerű

Típus:
erősítő

Márka:
Egyéb

Leírás

Eladó Van den hul - The Name RCA kábel
Hossza: 2 x 0,5 méter

info:


Van Den Hul - The Name 2 RCA-2 RCA audiokábel

A Van Den Hul's The Name egy kiváló, rendkívül sokoldalú összekötő, amely 2 RCA-RCA sztereó kábelként, digitális koaxiális audiokábelként vagy kompozit videokábelként használható. A legszigorúbb gyártási szabványok szerint és a legkiválóbb anyagokból készült The Name Hulliflex , egy PVC- és halogénmentes köpenyből áll, egyetlen, 1,1 mm-es szilárd magú oxigénmentes rézvezetővel, erősen ezüstbevonattal. T

Eredményei a jobb rugalmasságban, a vegyi szennyeződésekkel szembeni jobb védelemben és a jobb hangminőségben. A többrétegű, ezüstbevonatú oxigénmentes rézszálból álló kétrétegű pajzs és a nagy hatékonyságú belső szigetelés maximális védelmet nyújt a rádiófrekvenciás és mágneses interferencia ellen. Ennek eredményeként a The Name éles és ritmikus hangot biztosít rengeteg késztetéssel és energiával, valamint elképesztően tiszta és éles képeket videokábelként használva.

Leírás:

Van Den Hulthe Name 2 RCA (phono) és 2 RCA (phono) sztereó audiokábel.
Kettős árnyékolás Kiváló védelmet nyújt jeleinek a külvilág rádiófrekvenciájából származó nem kívánt zaj és interferencia, valamint egyéb elektromágneses zavarok ellen.
Szilárd mag A nehéz, 1,1 mm-es középső vezeték nagyfrekvenciás sávszélességet és alacsony veszteségű jelátvitelt biztosít. A kábel felépítése emellett biztosítja, hogy a mag gyakorlatilag törhetetlen.
Tiszta ezüst bevonatú OFC - Mind a jelmag, mind a pajzs jelvisszaadása sűrű ezüstbevonatú, nagy tisztaságú Matched Crystal Oxygen Free Copper (OFC) anyagból készül. Ez a kiváló minőségű kompozíció megőrzi a jel integritását és maximális tartósságot biztosít. Tartós jelminőség!
Elsőrangú szigetelés - A vezetőket elválasztó belső szigetelőanyag fizikailag részt vesz a jelátvitelben és annak minőségében. Ezt nem szabad figyelmen kívül hagyni, a Name olyan kiváló anyaggal van felszerelve, amely támogatja az optimális hang- és képhűséget. A Name belső szigetelése minimális jelveszteséget és nagyon alacsony, 59 pF/m parazita kapacitív terhelést biztosít.
Kiváló minőségű 24K aranyozott csatlakozók A csatlakozók minősége jelentősen hozzájárul a kábel általános teljesítményéhez. A Name ugyanolyan jó minőségű RCA típusú csatlakozókkal van felszerelve, mint a felső kategóriás kábeleinknél: nem mágnesesek, teflon belső szigeteléssel és rézzel, ezüsttel és végül 24 karátos arannyal bevonva tökéletes minőséget biztosítanak. és tartós kapcsolat.
Kiváló védelem és tartósság Végül, de nem utolsósorban a The Name sűrű ezüstbevonatú vezetői, valamint a masszív és kopásálló Hulliflex 4 köpeny optimális védelmet nyújtanak a külvilág vegyi (korrozív) támadásai ellen, és nagyon hosszú élettartamot biztosítanak.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147180762

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn