VENTA LW 15 COMFORT Plus Légmosó 2 az 1-ben, légtisztítás és párásítá

company_logo

82 280

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Üzleti
Bolt

Tulajdonságok

Állapot:
új
Típus:
Gyógyászati segédeszközök

Leírás

Gyógyászati segédeszköz forgalmazó webáruház vagyunk, tehát minden
termékünk új, számlás, garanciális. Személyes átvételre sajnos nincs
lehetőség. A megrendelt termékeket országszerte kiszállítjuk futárral.
A terméket webáruházunkban tudja megrendelni ide
kattintva ahol ebben a kategóriában több
termékünk is van, látogasson el hozzánk: www. gyogypiac.hu
További kérdéseit itt tudja email-en föltenni: A Venta légmosó készülék egy háztartási készülék, amely lakó-, irodahelységek és egyéb emberi tartózkodásra használt helyiségek levegőjének párásítására és tisztítására szolgál.
A Comfort plus-t digitális érintőképernyőn vezérelheti a készüléket és szabályozhatja a helyiség páratartalmát. A digitális érzékelők segítségével mindig figyelemmel kísérheti a szoba aktuális páratartalmát. Automatikus funkciója önállóan szabályozza a kívánt páratartalmat a helyiségben, valamint kikapcsolja vízhiány esetén.
A Venta légmosó készülék a világon egyedülálló technológiát kínál. Szűrőbetét nélkül működik, ezért teljesen higiénikus. A szennyezett száraz levegő átáramlik a készüléken. A szennyeződés 10m (10/100 mm) nagyságig lekötődik a vízben. Nincs szűrőbetét, ami idővel beszennyeződik. A Venta-szűrő maga a víz: minden nap új és friss, évről évre ugyanazzal a magas tisztító és nedvesítő teljesítménnyel.
Tulajdonságok:
Légtisztítás és párásítás egyben, mely önmagában hatékonyabb, mint a tisztítás vagy csak a párásítás Beépített digitális páramérővel a helység páratartalma szabályozható Rendkívüli higiénia, nincs szükség se szűrőbetétre, se mészkőpatronra Hatékony és gazdaságos, mivel a szűrőbetét szerepét a víz és a bioabszorber tölti be Automatikusan a megfelelő páratartalmat biztosítja Egyszerű karbantartás por-, pollen-, dohányfüst- és baktériummentes, tiszta levegő Csendes üzemeltetés Automata kikapcsolás Garancia: 2 év Párásító kapacitás akár 35 m Műszaki adatok:
Párásító teljesítmény: 35 m2-ig Tisztító teljesítmény: 17 m2-ig Hálózati feszültség: 100-230V/50-60Hz Fordulatszám fokozat: 2 Zajszint: 22/32 dBA Méret: 26 x 28 x 31 cm Súly: kb. 3 kg Motorteljesítmény (1-2 fokozat): kb. 3 - 4 watt Tartályméret: 5 liter További információkért kattintson ide:

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 118040989

Kapcsolatfelvétel


Bolt (Üzleti)

Utoljára aktív: 1 órája

Irány a bolt

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn