Üzenet a mobilon - DVD

500

Ft

Feladás dátuma:

ápr 28., 09:54

Tulajdonságok

Állapot:
új

Típus:
DVD

Műfaj:
Családi

Leírás

Bontott, de original állapotban van, nincs összekarcolva a felülete.
Nézd át a többi hirdetésemet is!

Az 'Üzenet a mobilon' Eric Hendershot író/rendező családi thrillerje, amely tele van hommurral és izgalommal, ezáltal jó szórakozást nyújtva gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt.
Valahol Las Vegasban egy titokzatos férfi berohan egy motel szobába, felkapja a telefont és idegesen tárcsázni kezd.

Alig kétórányira onnan egy sivatagos üdülőhelyen megszólal Felix Reiser mobilja. Azonban Felix édesen alszik a medence mellett és horkolása elnyomja a telefon csengését. A titokzatos idegennek így egy üzenetet kell hagynia, amely egyben figyelmeztetés is: 'Felix! Amint megkapod ezt az üzenetet - töröld ki!'
Később a 11 éves Chase Patterson és két barátja jelenik meg a medencénél, és miközben ők úsznak, Félix a mobiljáról megfeledkezve elrohan. Amikor újra csörög a mobil, Chase veszi fel. Felix az, aki megkéri Chase-t, hogy vigye fel a telefont a szobájába.
Amikor Chase megérkezik, hallja amint két férfi veszekszik a szobában és Felix azt kiáltja: 'Nem kaptam üzenetet!'. Ezután lövések dördülnek, majd egy nehéz test az ajtónak esik, majdnem feldöntve Chase-t, aki pánikba esik és rohan a medencéhez segítségért.

Chase és barátai az üdülővezetővel átkutatják a szobát, de semmi bűntényre utaló jelet nem találnak. Chase meggyőzi barátait, hogy ő ténylegegy gyilkosság szem- és fültanúja volt. Szerinte biztos, hogy ez a mobilon hagyott üzenettel van összefüggésben.
A fiúk egy tervet dolgoznak ki, hogy hogyan tudnák feltörni Felix titkos kódját és ezáltal megfejteni, hogy mi volt ez a halálos kimenetelű üzenet. Vajon a három srác képes lesz átverni az ellenséget, feltörni a kódot és rájönni az üzenet jelentésére, még mielőtt a bűnözők a nyomukra akadnak?

Játékidő: 93 perc
Felirat: van

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147400052

Kapcsolatfelvétel


Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn