Újszerű Samsung keskeny mosó-szárító garanciával

144 999

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja

Tulajdonságok

Állapot:
Újszerű

Szín:
Szürke

Márka:
Samsung
Típus:
mosó-szárítógép

Leírás

?(R)Februári Akció(R)? Újszerű 90 napon belüli
Nagyon Ritka Keskeny kivitel!!?
Garanciával?144.999.-??( szépség sérülés e képeken)

Samsung Slim WD8NK52E0Zx/LE Mosó-szárítógép, 8 kg mosás, 5 kg szárítás, 1200 ford/perc, Digital Inverter Motor, Eco Bubble, Air Wash, Add Wash, Steam, C energiaosztály, Rozsdamentes acél

Jellemzők:

Elöltöltős mosó-szárítógép;
Terhelhetősége 8 kg, alkalmas 4 tagú család számára;
Ajtó nyitás a bal oldalon;
Maximális centrifugálási sebesség 1200 fordulat/perc és 72 db zaj centrifugáláskor;
Addwash, Eco Bubble, Air Wash, Digital Inverter és Vrt Plus technológiákkal van felszerelve.


Programok

Pamut

Használja ezt a programot pamut ruhaneműnél (lepedő, ágynemű, törölköző, fürdőköpeny, fehérnemű).

Szintetikus

A program a szintetikus ruhák mosására szolgál, védelmet és több mint hatékony tisztítást garantálva a kevésbé ellenálló szövetek számára.

Higiénikus Gőz

Ápold ruháidat egy mélyre ható, higiénikus gőzöléssel! A Higiénikus Gőz funkció javítja a mosás hatékonságát, előkezelés nélkül. A dob alsó részéből gőzt engedi ki, így minden ruhadarabot teljesen átjár. Eltávolítja a beleszáradt piszkokat és a baktériumok és allergének 99.9%-át.

Technológiák és funkciók

Add Wash(TM)

Nem kell idegeskedni mosás közben. Ha kimaradt egy ruha, az Add Wash(TM) ajtón keresztül egyszerűen és gyorsan hozzáadhatsz ruhadarabokat vagy mosószert, azután is, hogy a mosási ciklus már elkezdődött.Arra is alkalmas, hogy beledobj egy-egy kézzel mosott darabot, amit csak öblíteni vagy centrifugálni szeretnél

. Keskeny és tágas

Elegáns megjelenést kölcsönöz házának, ugyanakkor több ruhát mos. Bár keskeny kialakítású, kevesebb helyet foglal el, de a nagy, 8 kg -os kapacitása lehetővé teszi sok ruha gyors mosását egyetlen töltéssel .

Eco Bubble(TM)

Élvezd a hatékony tisztítást, akár alacsony hőmérsékleten is! Az Eco Bubble(TM) technológia a mosószerből aktív habot képez, ami gyorsan átjárja a textileket és akár 24%-kal könnyebben távolítja el a szennyeződéseket*. Emellett akár 70%-kal kevesebb energiát használ*, és védi a ruhák színét és anyagát az akár 45,5%-kal jobb textil védelemmel.

Száraz Tisztítás technológia

A ruhák víz és mosószer nélkül is higiénikusan frissek lehetnek. Az Száraz Tisztítás technológia szagtalanítja és fertőtleníti a ruhaneműket, így mindig frissen fognak illatozni. A kellemetlen szagok és a baktériumok 99.9%* eltávolításához pedig mindössze forró levegőre van szükség. Nem igényelnek forrázást, illetve drága és potenciálisan károsító hatású vegyszereket.

Bubble Soak

Legyenek a ruhád patyolat tiszták, akkor is, ha előtte nagyon piszkosak voltak! A Habos Áztatás funkció a makacs foltok széles körével elbánik, mint a vér, tea, bor, smink és a fű. A ruhák aktív buborékok segítségével alapos áztatáson vesznek részt, így a piszok és a foltok fellazulnak és hatékonyabban lehet őket eltávolítani

Vrt Plus

A Vrt Plus technológia (TM) csökkenti a zajt és a rezgést mosás közben, még nagy sebességnél is. A háromdimenziós rezgésérzékelő tökéletesen kiegyensúlyozza a dobot, a rozsdamentes acél golyókat a mosás ellenkező irányába forgatva.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 145434055

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn