Új összecsukható hordozható szilikon kulacs gyerekeknek 500ml

3 370

Ft

Kategória:

Eladó; Baba-mama; Egyéb 

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja

Leírás

Új, sosem használt, celofános utazós kulacs gyerekeknek, összecsukható és hordozható, 500 ml, szilikon, 1 karabinerrel, gyerekeknek, diákoknak, felnőtteknek, Morfansi márka. Mosogatógépben is mosható.

Személyesen átvenni Budapesten a XIX. kerületben lehet. Előzetes utalás esetén tudom Foxpostal is küldeni. A Foxpostot az utalás beérkezését követően én intézem. A Foxpost díja a vevőt terheli, melyet a termék árával együtt szükséges a bankszámlámra elutalni.

A termékek a következőket tartalmazzák:

1 x vizes palack
1x karabiner
1 x termék doboz
Termék kapacitása:

Összecsukás előtt: 500 ml, magasság 235 mm
Hajtogatás után: 250 ml, magasság 135 mm
Egészségügyi és biztonsági anyagok: az összecsukható vizes palack élelmiszer minőségű szilikonból (palacktest) és pp anyagokból (palackkupak) készült. Anyagaink megfeleltek az élelmiszerbiztonsági tanúsítványnak (FDA), BPA és egyéb káros anyagok nélkül. Biztonság széles hőmérséklet-tartományban: -40°C és 120°C között. Az égés elkerülése érdekében azt javasoljuk, hogy az üveget ne használja 120°C-nál magasabb folyadékhőmérsékleten.

Szigetelt és könnyen tisztítható: az összecsukható kulacs szilikon tömítőgyűrűvel rendelkezik, amely megakadályozza a víz fröccsenését. A palack szája kivehető, a széles nyak kivehető kialakítása megkönnyíti az üveg tisztítását. Tegyünk bele jeget és citromot, és a keskeny száj megakadályozza a szivárgást és a nedvesedést víziváskor.

Könnyű és könnyen hordozható: összecsukható kivitelben a vizes palack térfogata összecsukás után 50%-kal csökken, így mindössze 5,31 hüvelyk (magasság) marad, amely az Ön igényei szerint állítható. Karabinerrel szállítjuk a könnyű hordozhatóság érdekében, vagy hátizsákhoz rögzítve, tökéletes iskolába, edzéshez, irodákba, edzőtermekbe és szabadtéri kikapcsolódásra.

Tartós és újrafelhasználható: Ez a szilikon vizes palack újrafelhasználható, rezgés- és robbanásbiztos is, nem kell attól tartanod, hogy eltörik vagy karcolódik. A törésálló szilikon test gondoskodik arról, hogy utazásai vagy tevékenységei során hosszú ideig hidratált maradjon. Tökéletes ajándék a kicsiknek nyaralás és nyaralás alkalmával!

A legjobb élmény: Kérjük, fordítsa el a kerek műanyag kupakot a palack tetején, hogy kinyitja és bezárja az üveg száját, és ne nyomja meg erősebben.

Új ára: 4.085 Ft

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146634456

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn