Új design világosszürke bársony bárszék szett (2 db)

55 000

Ft

Feladás dátuma:

ápr 28., 20:59

Tulajdonságok

Állapot:
Új

Szín:
Szürke

Típus:
bárszék, ülőke, kisszék

Leírás

Design világosszürke bársony bárszék szett kedvező áron
55.000 Ft / 2 db

Szirom alakú dizájn: Ez a bárszék divatos és érdekes szirom alakú dizájnnal rendelkezik, egyedi díszítő elemet adva bárjához vagy szórakozóhelyéhez, amely felkelti a figyelmet és kiemeli az általános szépséget.

Ergonomikus kialakítás: A bárszék ívelt háttámlával rendelkezik, amely ergonómiailag úgy lett kialakítva, hogy kényelmes tartást biztosítson, megtartsa a megfelelő üléshelyzetet és csökkentse a hosszan tartó ülés okozta nyomást.

Anyagrészletek: A bárszék bársony szövettel van bevonva, mely puha tapintású és rendkívül légáteresztő. A rendkívül elasztikus szivacstöltés teltté és puhává varázsolja a széket, így hosszú időn át kényelmes ülésélményt biztosít.

Multifunkcionális kialakítás: A bárszék 360°-ban elforgatható, így különböző szögekben mozgathatja és elforgathatja. Ugyanakkor 20 cm-es szabademelési funkcióval rendelkezik, amely különböző magasságú felhasználók számára alkalmas és biztosítja a legjobb ülésmagasságot.

Stabil felépítés: Ez a bárszék integrált lábtámasz-kialakítással rendelkezik, megnövelt alvázzal és masszív, háromszintes rudakkal a stabilitás és a biztonság érdekében. Biztonságosan fordulhat és mozoghat anélkül, hogy félne attól, hogy elveszíti egyensúlyát vagy instabillá válik.

Minden termék Új és garanciális!
Megtekinthető, átvehető előre egyeztetett időpontban Zuglóban, az Angol utcában lévő Susanne Home Store átvételi pontunkon.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147414936

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn